Τρεις εργαζόμενοι του μετρό είχαν φτιάξει ένα κρυφό «διαμέρισμα», κάτω από τον σταθμό Grand Central της Νέας Υόρκης.

 

Στον χώρο είχαν τοποθετήσει τηλεόραση, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, καναπέ, στρώμα και όργανα γυμναστικής. Η πόρτα έξω από αυτό τον αποθηκευτικό χώρο είχε μια χειρόγραφη επιγραφή που ανέφερε «γραφείο επιστάτη».

 

 

 

Επιπλέον, στο δωμάτιο υπήρχαν ξύλινα ντουλάπια, σχεδιασμένα ώστε να κρύβουν την τηλεόραση και το στρώμα. Πέρα από όλα τα άλλα, αυτό το κρυφό «διαμέρισμα» αποτελούσε και κίνδυνο σε περίπτωση φωτιάς, καθώς θα ήταν δύσκολη η πρόσβαση των διασωστών σε ένα μη χαρτογραφημένο δωμάτιο, επεσήμαναν οι υπεύθυνοι.

 

 

 

«Πολλοί Νεοϋορκέζοι φαντασιώνονταν να χαλαρώνουν με μια κρύα μπύρα σε ένα εκλεκτό ακίνητο του Μανχάταν, ιδιαίτερα ένα που είναι τόσο κοντά στα μέσα μεταφοράς», ανέφερε η Καρολίν Ποκόρνι, γενική επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών, σε ανακοίνωση. «Λίγοι όμως είχαν το θράσος να επιτάξουν ένα κρυφό δωμάτιο κάτω από τον σταθμό Grand Central», συμπλήρωσε. Οι τρεις εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μέχρι να ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία.

 

 

 

Η έρευνα ξεκίνησε όταν, τον Φεβρουάριο του 2019, έφτασε στο γραφείο της γενικής επιθεωρήτριας ανώνυμη πληροφορία για ένα κρυφό «διαμέρισμα» κάτω από τον σταθμό Grand Central, στο οποίο τρεις συγκεκριμένοι εργαζόμενοι «χαλαρώνουν, μεθάνε και κάνουν πάρτι». Το δωμάτιο εντοπίστηκε τελικά το 2019, αλλά η ολοκλήρωση των ερευνών για την υπόθεση καθυστέρησε εν μέρει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. 

 

 

 

Με πληροφορίες από AP

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr