Απεργία την Πρωτομαγιά

Νέα Ζηλανδία: Με πορνοστάρ η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα Ζηλανδία: Με πορνοστάρ η καμπάνια για την σεξουαλική αγωγή των νέων (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
0

Με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο αποφάσισε να προωθήσει την καμπάνια για «ασφαλές σεξ» η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας καλώντας διάσημους πορνοστάρ να συμμετέχουν στο σποτ για την σεξουαλική ζωή των νέων και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Η κυβέρνηση κυκλοφόρησε μια διαδικτυακή διαφημιστική εκστρατεία για την ασφάλεια στο σεξ σε μια προσπάθεια να παροτρύνει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους για την πορνογραφία.

Το βίντεο, Keep It Real Online - Pornography, απευθύνει το μήνυμα ότι τα παιδιά πρέπει να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ του κόσμου της πορνογραφίας και των πραγματικών σχέσεων και τη σημασία της συναίνεσης.

Το σποτ ξεκινά με μια μητέρα, η οποία φορώντας τη ρόμπα της ανοίγει την πόρτα και βλέπει δύο γνωστούς πορνοστάρ της χώρας, την Σου και τον Ντέρεκ.

«Είμαστε εδώ γιατί ο γιος σας μας ψάχνει στο διαδίκτυο για να μας παρακολουθεί», είπαν στη μητέρα. Η μητέρα καλεί τον γιο της κάτω καθώς το ζευγάρι συνεχίζει να εξηγεί ότι τους παρακολουθεί μέσω iPad, μέσω τηλεφώνου και από την τηλεόραση.

«Παίζουμε κανονικά μόνο για ενήλικες, αλλά ο γιος σας είναι παιδί», λέει η Σου στην ανυποψίαστη μητέρα. «Μπορεί να μην ξέρει πώς λειτουργούν οι πραγματικές σχέσεις. Δεν μιλάμε καν για συγκατάθεση, έτσι; Απλώς φτάνουμε στο σεξ».

Ο έφηβος εμφανίζεται και φαίνεται τρομοκρατημένος όταν βλέπει ποιος είναι στην πόρτα, ρίχνοντας το μπολ δημητριακών του αλλά η μητέρα του παραμένει ήρεμη και απευθύνεται στον γιο της: Εντάξει φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη διαφορά μεταξύ αυτών που βλέπετε στο διαδίκτυο και των πραγματικών σχέσεων. Δεν κρίνουμε!».

Η διαφήμιση τελειώνει με μια φωνή που λέει ότι πολλοί νεαροί χρησιμοποιούν την πορνογραφία για να μάθουν για το σεξ και ότι οι γονείς θα πρέπει να μιλούν στα παιδιά τους, να εξηγούν, να είναι κοντά τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της κυβέρνησης: «Είναι φυσιολογικό οι νέοι να είναι περίεργοι για το σεξ. Ο καλύτερος τρόπος για να τους υποστηρίξει είναι να έχουν ανοιχτές, ειλικρινείς συνομιλίες με τους γονείς για το τι μπορεί να δουν και πώς είναι διαφορετικό από το πραγματικό σεξ και τις σχέσεις».

 
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ