Απεργία την Πρωτομαγιά

Κορωνοϊός: Άλλαξαν πάλι τα στοιχεία στη Γουχάν - Λιγότεροι σήμερα όσοι εμφανίζονται θεραπευμένοι από τον Covid

Κορωνοϊός: Άλλαξαν πάλι τα στοιχεία στη Γουχάν - Λιγότεροι σήμερα όσοι εμφανίζονται θεραπευμένοι από τον Covid Facebook Twitter
0

Τρεις μέρες αφότου στη Γουχάν της Κίνας αναθεώρησαν κατά 50% τον συνολικό αριθμό των θανάτων από τη νόσο του νέου κορωνοϊού, οι αρχές φαίνεται πως άλλαξαν πάλι τα στοιχεία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC, τα τελευταία στατιστικά στοιχεία από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας δείχνουν ότι εκατοντάδες άνθρωποι καταγράφηκαν λανθασμένα ως θεραπευμένοι ή ότι έχουν λάβει εξιτήριο στην Γουχάν.

Ο αριθμός των ατόμων που θεραπεύτηκαν εκεί ήταν 47.300 την Παρασκευή, αλλά έχει μειωθεί (αθόρυβα) σήμερα  σε 46.359. Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν ιαθεί στην Κίνα, σε εθνικό επίπεδο, μειώθηκε, συμβαδίζοντας με αυτό. Την Παρασκευή είχε αναφερθεί ότι 77.944 άνθρωποι είχαν θεραπευτεί από τον Covid-19. Όμως, σήμερα, αυτός ο αριθμός έπεσε στο 77.084. 

Την Παρασκευή, οι δημοτικές αρχές της Γουχάν είναι αναθεωρήσει τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και θανάτων, ανακοινώνοντας ότι επιπλέον 1.290 άνθρωποι είχαν πεθάνει. Ανέφερ ότι η καθυστέρηση στην ανακοίνωση αυτής της πληροφορίας οφειλόταν στο γεγονός ότι κάποιοι ασθενείς πέθαναν στα σπίτια τους, ή σε νοσοκομεία που δεν είχαν περάσει πληροφορίες στο κεντρικό δίκτυο, ή εξαιτίας λαθών στις αναφορές. 

Όμως, τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Επιτροπής Υγείας φαίνεται να δείχνουν ότι έως και 941 περιπτώσεις Covid-19 στην Γουχάν μπορεί να είχαν λανθασμένα αναφερθεί ως άτομα που είχαν ιαθεί τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ