Απεργία την Πρωτομαγιά

Με 70.029 επιβεβαιωμένα κρούσματα, το Ιράν αποφάσισε χαλάρωση στους περιορισμούς

Με 70.029 επιβεβαιωμένα κρούσματα, το Ιράν αποφάσισε χαλάρωση στους περιορισμούς Facebook Twitter
0

Ο Χασάν Ροχανί κάλεσε τους Ιρανούς να σεβαστούν τα πρωτόκολλα για την υγεία καθώς αποκαθίστανται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι οικονομικές δραστηριότητες «χαμηλού κινδύνου».

Οι λεγόμενες χαμηλού κινδύνου επιχειρήσεις θα επαναλειτουργήσουν σε όλη τη χώρα από σήμερα με εξαίρεση την πρωτεύουσα Τεχεράνη, όπου θα ξεκινήσουν και πάλι να λειτουργούν στις 18 Απριλίου.

Το Ιράν είναι η πλέον πληγείσα από τον κορωνοϊό χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Η χαλάρωση των περιορισμών δεν σημαίνει αδιαφορία για τα πρωτόκολλα υγείας... η κοινωνική αποστασιοποίηση και άλλα πρωτόκολλα για την υγεία θα πρέπει να γίνονται σεβαστά με σοβαρότητα από τους πολίτες», δήλωσε ο Ιρανός πρόεδρος, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

Το Ιράν ανέφερε 125 νέους θανάτους από την COVID-19 με το συνολικό αριθμό των θανάτων να ανέρχεται πλέον στους 4.357, σύμφωνα με αξιωματούχο των υγειονομικών αρχών. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων φτάνει στα 70.029.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ