Απεργία την Πρωτομαγιά

Ισπανία: Νεκρός από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

Ισπανία: Νεκρός από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου Facebook Twitter
0

Τη ζωή του από τον κορωνοϊό έχασε 21χρονος προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία, ο οποίος προσφάτως είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

Ο Φραντσίσκο Γκαρσία ενημερώθηκε πως πάσχει από καρκίνο όταν κατέφυγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού. Η ασθένεια είχε καταβάλλει το ανοσοποιητικό του, καθιστώντας τον πολλαπλά πιο ευάλωτο στον Covid-19 από τα άτομα της ηλικίας του, με την υγεία του να επιδεινώνεται ραγδαία.

Η Atletico Portada Alta με έδρα τη Μάλαγα όπου ήταν προπονητής στην ομάδα νέων, επιβεβαίωσε το θάνατό του την Κυριακή, με τον πρόεδρο του κλαμπ να αποκαλύπτει το πόσο αστραπιαία επιδεινώθηκε η κατάστασή του.

«Ο Φραντσίσκο ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ ταλαντούχος προπονητής. Είμαστε όλοι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Το νοσοκομείο με ενημέρωσε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής πως η κατάστασή του είχε σταθεροποιηθεί. Όμως, μία ώρα αργότερα... Ο κορωνοϊός συνέπεσε με μία άσχημη ασθένεια από την οποία έπασχε. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πεπ Μπουένο.

H Ισπανία, η δεύτερη σοβαρότερα πληττόμενη χώρα της Ευρώπης μετά την Ιταλία, μετρά ήδη πάνω από 300 θανάτους από τον Covid-19 και τουλάχιστον 9.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο Γκαρσία έγινε ο πέμπτος άνθρωπος που κατέληξε από την ασθένεια στην περιοχή της Μάλαγας - με τα άλλα τέσσερα θύματα, ωστόσο, να είναι άνω των 70 χρόνων.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ