Απεργία την Πρωτομαγιά

Η Edizione δωρίζει τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Covid-19

Η Edizione δωρίζει τρία εκατομμύρια ευρώ για τον Covid-19 Facebook Twitter
0

Η Edizione Srl, ιδιοκτησία της οικογένειας Benetton, αποφάσισε να δωρίσει τρία εκατομμύρια ευρώ για την υποστήριξη επειγουσών αναγκών και έργων τεσσάρων νοσοκομείων, ως συγκεκριμένη συμβολή στην έκτακτη ανάγκη που προέκυψε από την επιδημιολογική εξάπλωση του Covid-19 στην Ιταλία.

Η δωρεά αφορά τα νοσοκομεία Ca'Foncello στο Τρεβίζο, Luigi Sacco στο Μιλάνο, Lazzaro Spallanzani και την πολυκλινική Agostino Gemelli στη Ρώμη, τα οποία, μαζί με πολλές άλλες δομές της ιταλικής εθνικής υγειονομικής υπηρεσίας, αγωνίζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης.

Στην Ιταλία, η Edizione έχει τις κύριες δραστηριότητές της στο Τρεβίζο, την πόλη καταγωγής της οικογένειας, στο Μιλάνο και στη Ρώμη.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ