Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου Facebook Twitter
Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ (GETTY IMAGES)
0

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, που συνετρίβη χθες στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. 

Ένα ολόκληρο 24ωρο μετά την τραγωδία, τρία πτώματα ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν 9 συνολικά άτομα, ανάμεσα τους και τρία παιδιά. Σύμφωνα με ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και για τους υπόλοιπους. 

Το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76, που μετέφερε τον αστέρα του NBΑ, την 13χρονη κόρη του και 7 ακόμα άτομα, συνετρίβη χθες σε λόφο έξω από το Λος Άντζελες, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι συνθήκες είχαν καθηλώσει τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας αλλά ο πιλότος του "Black Mamba" είχε λάβει ειδική άδεια πτήσης από τον πύργο ελέγχου, παρά τη μικρή ορατότητα. 

Νεκροί είναι επίσης η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ της κομητείας του Όραντζ, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα και ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρα Ζομπαγιάν.

Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσια ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy, της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ. Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους. Τον θάνατο του προπονητή Τζόνι Αλτομπέλι, επιβεβαίωσε και το Orange Coast College. «Ήταν προπονητής, συνάδελφος, μέντορας και φίλος για 27 χρόνια», ανέφερε το Orange Coast College μιλώντας για έναν προπονητή που ενέπνευσε πάθος στους παίκτες του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM