Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου Facebook Twitter
Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ (GETTY IMAGES)
0

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, που συνετρίβη χθες στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια. 

Ένα ολόκληρο 24ωρο μετά την τραγωδία, τρία πτώματα ανασύρθηκαν από το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν 9 συνολικά άτομα, ανάμεσα τους και τρία παιδιά. Σύμφωνα με ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, οι επιχειρήσεις συνεχίζονται και για τους υπόλοιπους. 

Το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76, που μετέφερε τον αστέρα του NBΑ, την 13χρονη κόρη του και 7 ακόμα άτομα, συνετρίβη χθες σε λόφο έξω από το Λος Άντζελες, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι συνθήκες είχαν καθηλώσει τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας αλλά ο πιλότος του "Black Mamba" είχε λάβει ειδική άδεια πτήσης από τον πύργο ελέγχου, παρά τη μικρή ορατότητα. 

Νεκροί είναι επίσης η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ της κομητείας του Όραντζ, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα και ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρα Ζομπαγιάν.

Η Τζιάνα Μπράιαντ και η Αλίσια ήταν συμπαίκτριες στην ομάδα της Mamba Academy, της Ακαδημίας μπάσκετ που είχε ιδρύσει ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιαντ. Τα δυο κορίτσια ταξίδευαν συχνά με το ελικόπτερο του Μπράιαντ για να πηγαίνουν στους αγώνες τους. Τον θάνατο του προπονητή Τζόνι Αλτομπέλι, επιβεβαίωσε και το Orange Coast College. «Ήταν προπονητής, συνάδελφος, μέντορας και φίλος για 27 χρόνια», ανέφερε το Orange Coast College μιλώντας για έναν προπονητή που ενέπνευσε πάθος στους παίκτες του.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM