Απεργία την Πρωτομαγιά

Συναγερμός στη Γερμανία: Πληροφορίες για κατάσταση ομηρίας

Συναγερμός στη Γερμανία: Πληροφορίες για κατάσταση ομηρίας Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, καθώς ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων φέρεται να κρατά ομήρους στην πόλη Μπούχολτς.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις έχουν ήδη κινητοποιηθεί για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό, ζητώντας από τους πολίτες να αποφεύγουν τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης.

Τουλάχιστον ένα άτομο κρατείται όμηρος σε κατάστημα με κουλοχέρηδες σύμφωνα με το τοπικό μέσο Nonstopnews. Ασθενοφόρο έχει ήδη φτάσει στο σημείο και δίνει τις πρώτες βοήθειες σε προσωπικό της επιχείρησης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ενώ το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Ευρώπη βρίσκονται επί ποδός από χθες που σημειώθηκαν δύο επιθέσεις με μαχαίρι σε Λονδίνο και Χάγη αντίστοιχα, με δύο Βρετανούς νεκρούς και τρεις νέους ανθρώπους να τραυματίζονται στην Ολλανδία. Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε ώρες αιχμής της Black Friday, ενώ πολύς κόσμος βρισκόταν σε καταστήματα για να ψωνίσει.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ