Απεργία την Πρωτομαγιά

Γυναίκα πλησίασε λιοντάρια παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας σε ζωολογικό κήπο στη Νέα Υόρκη

Γυναίκα πλησίασε λιοντάρια παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας σε ζωολογικό κήπο στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο με μια γυναίκα που μπήκε παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας μέσα στην περιφραγμένη περιοχή που φυλάσσονται τα λιοντάρια του ζωολογικού κήπου του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η γυναίκα στέκεται ελάχιστα μακριά από ένα λιοντάρι κάνοντας έντονες χειρονομίες. Το ζώο στέκεται σχεδόν ακίνητο κοιτάζοντας τη γυναίκα. Ο ζωολογικός κήπος επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, ωστόσο η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει ταυτοποιηθεί.

«Η συγκεκριμένη ενέργεια ήταν μία σοβαρή παράνομη παραβίαση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο» αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο ζωολογικός κήπος. «Μέτρα προφύλαξης και κανόνες βρίσκονται σε ισχύ για την ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων και των ζώων. Έχουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για κάθε είδους παραβίασης των μέτρων προστασίας και προφύλαξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ