Απεργία την Πρωτομαγιά

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο

Τούρκος υπουργός Ενέργειας: Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο Facebook Twitter
0

Τη συνέχιση των γεωτρήσεων της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Φατίχ Ντονμέζ.

Στη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο Τούρκος υπουργός ισχυρίστηκε πως η «ελληνοκυπριακή διοίκηση (Κυπριακή Δημοκρατία) συμπεριφέρεται σαν ο μοναδικός ιδιοκτήτης του νησιού. Έτσι κι εμείς θα συνεχίσουμε τη δράση μας στη δική μας υφαλοκρηπίδα και στις περιοχές που έχει αδειοδοτήσει η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου».

Ο ίδιος ανέφερε πως τα γεωτρύπανα θα συνεχίσουν τη δραστηριότητα στην περιοχή γύρω από την Κύπρο, χωρίς όμως να διευκρινίζει το πού θα κατευθυνθεί το Γιαβούζ, το οποίο πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την κυπριακή ΑΟΖ .

«Το γεωτρύπανό μας, το Γιαβούζ, έχει ολοκληρώσει τη γεώτρησή του στην Καρπασία και αυτήν τη στιγμή είναι στη Μερσίνα και ετοιμάζεται για την επόμενη γεώτρηση. Το Φατίχ συνεχίζει τη δραστηριότητά του στο σημείο που έχουμε αποκαλέσει "Μόρφου". Εμείς είμαστε υπέρ της δίκαιης κατανομής των υδρογονανθράκων και έχουμε αναφέρει πως, ως εγγυήτρια δύναμη, μπορούμε να συμβάλουμε στη διαδικασία αυτή».

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ