Απεργία την Πρωτομαγιά

Μια ομπρέλα «κλείδωσε» για μέρες απέξω τους υπαλλήλους εταιρείας στην Ουάσιγκτον

Μια ομπρέλα «κλείδωσε» για μέρες απέξω τους υπαλλήλους εταιρείας στην Ουάσιγκτον Facebook Twitter
Φωτογραφία NeerajKA, Twitter
0

Πόσοι εργαζόμενοι χρειάζονται για να ανοίξουν μία πόρτα; Ανεξαρτήτως αριθμού η επιτυχία δεν είναι απαραίτητα εγγυημένη, όπως αποδείχθηκε τη Δευτέρα, στην Ουάσιγκτον, όταν μία πεσμένη ομπρέλα στάθηκε αρκετή για κρατήσει για μέρες τους υπαλλήλους έξω από το γραφείο τους. 

Όταν οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας επέστρεψαν στα γραφεία τους της Δευτέρα μετά το Σαββατοκύριακο, ανακάλυψαν πως δεν μπορούσαν να μπουν, καθώς μία ομπρέλα είχε πέσει, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εντελώς την είσοδο. Οι υπάλληλοι ήταν σε θέση να δουν τι είχε συμβεί, καθώς η πρόσοψη του γραφείου είναι ουσιαστικά μια τεράστια τζαμαρία, με τη συρόμενη πόρτα να αποτελείται επίσης από ένα λεπτό πλαίσιο και τζάμι ασφαλείας. 

Οι ώρες περνούσαν χωρίς να βρίσκεται κάποια λύση που να μην προϋποθέτει υλικές ζημιές. Την Τρίτη, ο Neeraj Agrawal, εκπρόσωπος της εταιρείας κρυπτονομισμάτων Coin Center ανάρτησε μια φωτογραφία στο Twitter και το ποστ με την ομπρέλα έγινε κυριολεκτικά viral. «Η εταιρεία που δουλεύει ο φίλος μου είναι κλειστή, επειδή μια ομπρέλα έπεσε φρακάροντας την πόρτα. Κανείς δεν μπορεί να βρει λύση. Είναι έτσι δυο μέρες τώρα», έγραψε ο Neeraj το απόγευμα της Τρίτης. 

 

Καθώς η ανάρτηση έκανε τον γύρο του Twitter, με εκατοντάδες χιλιάδες like και περισσότερα από 5.900 σχόλια, αρκετοί χρήστες που δήλωναν τεχνίτες πρότειναν διάφορες λύσεις, με στόχο τη μικρότερη δυνατή ζημιά για την απεμπλοκή της πόρτας. Ωστόσο καμία από τις προτάσεις τους δεν είχε αποτέλεσμα, όπως δήλωσε ένας από τους εργαζόμενους που μίλησε στο Vice. 

«Δύο "καλόγεροι" έπεσαν κάτω στην προσπάθεια. Η κατάσταση δεν είχε προφανή λύση. Εκτιμώ τις ιδέες όλων στο Twitter, αλλά δοκιμάσαμε τα πάντα», δήλωσε ο Μάικ Ποντιτσέλι. Ο ίδιος και οι τρεις συνάδελφοι του έμειναν τελικά εκτός γραφείου για περισσότερες από δύο ημέρες, κοιτάζοντας απεγνωσμένα το άδειο τους γραφείο.

Η λύση

Μετά από περίπου δύο ημέρες, η εταιρεία που διαχειρίζεται το κτίριο κάλεσε μηχανικό, ο οποίος έκανε μια τρύπα στο ταβάνι και «ψάρεψε» την ομπρέλα από τον πάνω όροφο, χρησιμοποιώντας ένα σύρμα. Έτσι η πόρτα ξεμπλοκάρισε και οι υπάλληλοι μπήκαν και πάλι στο γραφείο τους. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ