Απεργία την Πρωτομαγιά

Τρομακτικό ατύχημα με ρόδα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη - Δεκάδες τραυματίες

Τρομακτικό ατύχημα με ρόδα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη - Δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
0

Τρόμο προκαλεί το ατύχημα σε λούνα παρκ στη Σεβίλλη τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ρόδα γεμάτη με κόσμο υποχώρησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον 28 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι. 


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ την ώρα που η ρόδα «la olla» (η οποία αποτελείται από έναν κύλινδρο που περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό της) στο λούνα παρκ San José de la Rinconada στη Σεβίλλη ήταν σε λειτουργία, υποχώρησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 28 ανθρώπων, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι και εκ των οποίων εννέα νοσηλεύονται.


Από τους τραυματίες δύο έφηβοι νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Macarena και σύμφωνα με εκπρόσωπο του ιατρικού κέντρου η εξέλιξη της υγείας τους εξελίσσεται ομαλά. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται άλλοι τρεις τραυματίες εκτός κινδύνου. 

Τέσσερις άνθρωποι ακόμα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Virgen del Rocío στη Σεβίλλη, με μώλωπες και διάφορα κατάγματα, χωρίς ωστόσο η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.

Ο Δήμος του San José de la Rinconada (Σεβίλλη) έχει σφραγίσει προσωρινά το λούνα παρκ με την κυβέρνηση να αποφασίζει εάν θα ανασταλεί οριστικά η λειτουργία του.

Με πληροφορίες από elmundo/elperiodico/sevilla.abc

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ