Απεργία την Πρωτομαγιά

Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής

Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής Facebook Twitter
0

Ένας 5χρονος που χάθηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακής εξόρμησης σε έρημο της Αργεντινής βρέθηκε σώος και αβλαβής έπειτα από 24 ώρες.

Οι αρχές της επαρχίας Σαν Χουάν και χίλιοι εθελοντές μετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Το παιδί νοσηλεύτηκε με ελαφρά αφυδάτωση.

«Η μαμά μου με κυνηγούσε και άρχισα να τρέχω. Στην αρχή την άκουγα αλλά μετά χάθηκα», είπε ο 5χρονος Μπέντζαμιν Σάντσεθ στην εφημερίδα El Clarín. 

Ένα 5χρονο αγόρι επέζησε για 24 ώρες σε έρημο της Αργεντινής Facebook Twitter

Ένας πρώην οδηγός μηχανής στο Ράλι Ντακάρ βρήκε το μικρό αγόρι σε απόσταση 21 χιλιομέτρων από εκεί όπου είχε θεαθεί τελευταία φορά.

«Κρύωνα, δεν κοιμήθηκα καλά πάνω σε ένα βράχο», διηγήθηκε το αγοράκι στην εφημερίδα Clarin όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες Τρίτη, προσθέτοντας ότι ήπιε νερό από ένα ρυάκι και έφαγε χορτάρι.

«Πέρασε 24 ώρες στη φύση, δεν είναι και λίγο», δήλωσε ο μοτοσικλετιστής που τον βρήκε, ο Αλμπέρτο Οντιβέρος, υπογραμμίζοντας ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν πούμα.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ