Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τραμπ θέλει να γίνει η Βραζιλία μέλος του ΝΑΤΟ

Ο Τραμπ θέλει να γίνει η Βραζιλία μέλος του ΝΑΤΟ Facebook Twitter
EPA
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως σκέφτεται σοβαρά την είσοδο της Βραζιλίας στο ΝΑΤΟ, την ίδια μέρα που υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Βραζιλίας, τον Ζαΐχ Μπολσονάρου, στον Λευκό Οίκο. 

«Θα είμαστε πάρα πολύ ισχυροί σε αυτή την περίπτωση, είτε είναι συμμετοχή στο ΝΑΤΟ είτε κάποια συνεργασία με τη συμμαχία», είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια κοινών δηλώσεων με τον Μπολσονάρου. 

Επίσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως υποστηρίζει τις προσπάθειες της Βραζιλίας προκειμένου να γίνει μέλος του ΟΟΣΑ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, κορυφαίο μέλος του οικονομικού επιτελείου του Μπολσονάρου είχε δηλώσει πως δεν αναμένει οι ΗΠΑ να ανακοινώσουν πως υποστηρίζουν το αίτημα της Βραζιλίας να γίνει μέλος του ΟΟΣΑ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βραζιλιάνου προέδρου. 

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ