Πέθανε ο Ναοτόσι Γιαμάντα, ο φανατικότερος θεατής των Ολυμπιακών Αγώνων

Πέθανε ο Ναοτόσι Γιαμάντα, ο φανατικότερος θεατής των Ολυμπιακών Αγώνων Facebook Twitter
0

Ο Ναοτόσι Γιαμάντα πέθανε σε ηλικία 92 ετών. Ο Γιαμάντα ήταν γνωστός στην πατρίδα του, την Ιαπωνία, αλλά και διεθνώς ως ο άνθρωπος που έχει παρακολουθήσει από κοντά όλους τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1964 έως τώρα. 

Ο Γιαμάντα ξεκίνησε το χόμπι αυτό από τους αγώνες του Τόκιο το 1964 αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πρωτεύουσα της πατρίδας του που είναι προγραμματισμένη για το 2020.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η ιαπωνική κρατική τηλεόραση.

Τον περασμένο Οκτώβριο, σε συνέντευξη του, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δει από κοντά τους αγώνες του 2020. «Θα είναι το αποκορύφωμα όλων αυτών των χρόνων της παρουσίας μου στους αγώνες», είχε πει. 

Η συλλογή του Γιαμάντα από σημαίες, φωτογραφίες, γραμματόσημα και άλλα αντικείμενα από τους αγώνες εκτίθεται σε μία γκαλερί στην πόλη που ζούσε, την  πόλη Νάντο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ