Απεργία την Πρωτομαγιά

Το διάσημο κοσμηματοπωλείο Tiffany θα αναφέρει πλέον την προέλευση των διαμαντιών

Το διάσημο κοσμηματοπωλείο Tiffany θα αναφέρει πλέον την προέλευση των διαμαντιών Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Το διάσημο αμερικανικό κοσμηματοπωλείο Tiffany ανακοίνωσε σήμερα ότι πλέον θα ενημερώνει τους πελάτες του για την προέλευση των διαμαντιών, με στόχο τη διαφάνεια. 


Οι πελάτες του Tiffany θα μπορούν να ενημερώνονται για τη χώρα προέλευσης των διαμαντιών που αγοράζουν, για μεγέθη 0,18 καρατίων και άνω, στα οποία δίνεται ένας σειριακός αριθμός.


Με την «Πρωτοβουλία για την Πηγή των Διαμαντιών», η εταιρεία δεσμεύεται για «γεωγραφική διαφάνεια» σε κάθε νέο διαμάντι που αποκτά, ενώ ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να αγοράζει διαμάντια άγνωστης προέλευσης».

Από σήμερα, κάθε πελάτης μπορεί  να γνωρίζει την προέλευση των διαμαντιών, που δεσπόζουν στα δακτυλίδια αρραβώνων και τα περιδέραια σε ορισμένες από τις σειρές των προϊόντων, όπως τη σειρά Love & Engagement.


Σε αυτό το πλαίσιο, και οι πελάτες ενθαρρύνονται να ζητάνε από τους πωλητές πληροφορίες σχετικά με την προέλευση των διαμαντιών, για τα οποία ενδιαφέρονται.


Οι λεπτομέρειες αυτές του κοσμήματος θα περιλαμβάνονται στο πιστοποιητικό αυθεντικότητας, το οποίο θα δίνεται σε κάθε αγοραστή από αυτό το τρίμηνο, αναφέρει επίσης το Tiffany, το οποίο θα προτείνει, από το 2020, στους περίεργους λάτρεις των διαμαντιών να ακολουθούν το ταξίδι κάθε πολύτιμης πέτρας που πωλείται, από την εξόρυξή της έως την τοποθέτησή της στα χαρακτηριστικά μπλε κουτάκια του θρυλικού κοσμηματοπωλείου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ