Απεργία την Πρωτομαγιά

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής όλη η Ιταλία λόγω των ισλαμιστών εξτρεμιστών

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής όλη η Ιταλία λόγω των ισλαμιστών εξτρεμιστών Facebook Twitter
0

«Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής είναι όλη η Ιταλία λόγω των ακραίων ισλαμιστών, κυρίως τρομοκρατών και εξτρεμιστών που επιστρέφουν από το εξωτερικό», δήλωσε ο Ματέο Σαλβίνι.

«Πρέπει να γίνουν έρευνες και συλλήψεις με κάθε τρόπο. Να εξακριβώνεται ποιος μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα. Δεν πρόκειται για δικαίωμα αλλά για υποχρέωση, ώστε τα σύνορα να προστατεύονται», πρόσθεσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.

Παράλληλα, ο υπουργός και γραμματέας της Λέγκα τάχθηκε υπέρ της άμεσης σύλληψης όσων πανηγυρίζουν μέσω Διαδικτύου, τις ώρες αυτές, για την τρομοκρατική ενέργεια που σημειώθηκε στο Στρασβούργο.

«Η ιταλική αστυνομία εργάζεται για να εντοπίσει τα αισχρά υποκείμενα που πανηγυρίζουν για τον θάνατο συνανθρώπων μας», υπογράμμισε τέλος ο Σαλβίνι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ