Απεργία την Πρωτομαγιά

Κυνηγός σκότωσε ελάφι και ανακάλυψε ένα κομμένο κεφάλι ελαφιού στα κέρατά του

Κυνηγός σκότωσε ελάφι και ανακάλυψε ένα κομμένο κεφάλι ελαφιού στα κέρατά του Facebook Twitter
0

Το Τμήμα Άγριας Ζωής του Κεντάκι δημοσίευσε μια πολύ ασυνήθιστη φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα στο Facebook: ένα νεκρό ελάφι με δύο κεφάλια.

Το ζώο σκοτώθηκε από κυνηγό ο οποίος ανακάλυψε τη μακάβρια προσθήκη.

 
Ένα κομμένο κεφάλι ήταν προσαρτημένο στα κέρατα του ζώου πυροβόλησε. Το κεφάλι ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και μπλεγμένο στα κέρατα της άλλης κεφαλής.

Κυνηγός σκότωσε ελάφι και ανακάλυψε ένα κομμένο κεφάλι ελαφιού στα κέρατά του Facebook Twitter

«Δεν είναι σαφές ποιες είναι οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το περίεργο μπλέξιμο. Ανεξάρτητα από αυτό, ήταν πραγματικά ένα σπάνιο θήραμα», ανέφερε η υπηρεσία.

Ο κυνηγός Bob Long του Marshall County, δήλωσε ότι υποπτεύεται ότι το κεφάλι ανήκε σε ένα ελάφι που είχε πεθάνει εδώ και εβδομάδες μετά από μάχη με το άλλο ζώο. Τα κέρατα των ζώων μπλέχτηκαν και το ζωντανό ελάφι βρέθηκε ενωμένο με το θύμα του.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και συνήθως οδηγεί σε θάνατο και των δύο ζώων αν δεν καταφέρουν να ξεμπλέξουν τα κέρατά τους.

Aυτό που παραμένει μυστήριο είναι το πώς το κεφάλι αποκολλήθηκε από το υπόλοιπο σώμα, αν και εκτιμάται πως αυτό έγινε λόγω της σήψης και του βάρους.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ