Απεργία την Πρωτομαγιά

Δουβλίνο προς Βρετανούς πολιτικούς: Brexit με το σχέδιο της Μέι ή χάος

Δουβλίνο προς Βρετανούς πολιτικούς: Brexit με το σχέδιο της Μέι ή χάος Facebook Twitter
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Σίμον Κόβενι (EPA)
0

Προειδοποίηση από την κυβέρνηση της Ιρλανδίας προς τους Βρετανούς για τις συνέπειες απόρριψης της συμφωνίας για το Brexit.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ιρλανδίας Σάιμον Κόβενι κάλεσε τους Βρετανούς πολιτικούς να στηρίξουν το σχέδιο συμφωνίας που πρότεινε η Τερέζα Μέι, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια «χαοτική» έξοδο χωρίς συμφωνία.

«Έχουν να κάνουν μια επιλογή – είτε αυτή τη συμφωνία, είτε ένα χαοτικό Brexit χωρίς συμφωνία, είτε δυνητικά μια σειρά γεγονότων που θα οδηγήσουν το όλο σχέδιο σε κατάρρευση», δήλωσε ο Κόβενι, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Press Association.

Ο Κόβενι εκτίμησε ότι θα είναι «δύσκολο» να βρεθεί μια εναλλακτική στη συμφωνία που διαπραγματεύθηκε η Μέι, η οποία θα επιτρέπει να αποφευχθούν τα λεγόμενα «σκληρά» σύνορα. «Εάν οδηγηθούμε σε αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να αναζητήσουμε τρόπους με τους οποίους αυτό μπορεί να αποφευχθεί, αλλά δεν θα είναι εύκολο», τόνισε ο Ιρλανδός υπουργός.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ