Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται

Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter
4

Το Twitter σχολιάζει για μια ακόμη φορά τους τρόπους του Τραμπ καθώς σε βίντεο εμφανίζεται να αφήνει την Μελάνια στην βροχή ενώ ο ίδιος κρατά ομπρέλα.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν το ζευγάρι αναχωρήσει για τη Φλόριντα με σκοπό την επιθεώρηση μετά τις καταστροφές του κυκλώνα Μάικλ.

Ο αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία εξήλθαν του Λευκού Οίκου και την ομπρέλα κρατούσε ο Τραμπ.

Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter
Ο Τραμπ άφησε τη Μελάνια στη βροχή - Το βίντεο με την ομπρέλα που σχολιάζεται Facebook Twitter

Όμως ο πρόεδρος άφησε την Μελάνια στη βροχή για να πλησιάσει τους δημοσιογράφους και να σχολιάσει το πόσο καλή ήταν στη συνέντευξή της. Και στη συνέχεια επέστρεψε δίπλα της, κρατώντας ωστόσο την ομπρέλα με τρόπο που και πάλι την άφηνε εκτεθειμένη.

Στο τυπικό σκέλος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η Πρώτη Κυρία έφθασαν στη Φλόριντα λίγο αργότερα για να επιθεωρήσουν με ελικόπτερο τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός κυκλώνας Μάικλ, επισημαίνοντας ότι βασική προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση φαγητού και στέγασης για τους πληγέντες.

Το προεδρικό ζεύγος υποδέχθηκε ο κυβερνήτης της πολιτείας Ρικ Σκοτ στην αεροπορική βάση Eglin στη Φλόριντα, σε απόσταση 160 χιλιομέτρων δυτικά από τις περιοχές που σάρωσε ένας από τους σφοδρότερους κυκλώνες στις ΗΠΑ, συνοδευόμενος από ανέμους ταχύτητας 250 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ σκοπεύουν να επισκεφθούν και τη Τζόρτζια, που επλήγη επίσης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, προτού επιστρέψουν στον Λευκό Οίκο αργότερα σήμερα, έγινε γνωστό από την αμερικανική προεδρία.

Ο μεγιστάνας, έχοντας στο πλευρό του τον Σκοτ, έναν Ρεπουμπλικάνο που έχει θέσει υποψηφιότητα για την αμερικανική Γερουσία στις εκλογές της 6ης Νοεμβρίου, δήλωσε ότι βασικός στόχος της ημέρας είναι «να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι ασφαλείς, ότι έχουν να φάνε».

«Ξέρετε, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν σπίτια» είπε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους προτού επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να επιθεωρήσει από ψηλά τις πληγείσες περιοχές της βορειοδυτικής Φλόριντα.

«Σε ορισμένοι από αυτούς δεν έχει απομείνει ούτε ίχνος του σπιτιού τους... επομένως το βασικότερο είναι να παράσχουμε τρόφιμα, νερό και ασφάλεια».

Την ίδια ώρα το ύψος των ζημιών υπολογίζεται μεταξύ 6 και 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τη ασφαλιστική εταιρεία AIR Worldwide.

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε 4 πολιτείες. Δεκάδες αγνοούνται.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ενας ανθρωπος ο οποιος δεν εχει μυαλο να φροντισει πρωτα την γυναικα του και μετα την παρτη του, θα εχει μυαλο να φροντισει οπως πρεπει μια τοσο μεγαλη χωρα; Τα μικρα πραγματα δειχνουν πολλα για τον χαρακτηρα ενος ανθρωπου...