Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα

Δύο συλλήψεις για τους πυροβολισμούς εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στην Άγκυρα Facebook Twitter
0

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν σχετικά με το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα. 

Συγκεκριμένα, οι τουρκικές αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες που βαρύνονται με υποψίες ότι άνοιξαν πυρ εναντίον της πρεσβείας.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί. Δράστης ή δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έριξαν πολλούς πυροβολισμούς εναντίον της πρεσβείας.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν παράθυρα στο κτίριο, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, όπως μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Türk.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας το απόγευμα, δύο άνδρες ηλικίας 30-35 ετών έχουν τεθεί υπό κράτηση, ενώ οι τουρκικές αρχές κατάσχεσαν ένα όχημα και ένα περίστροφο.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει πως οι συλληφθέντες ομολόγησαν ότι πυροβόλησαν εναντίον του κτιρίου της πρεσβείας των ΗΠΑ.

Επίσης, προστίθεται ότι και οι δύο ύποπτοι έχουν ποινικό μητρώο, ενώ ερευνώνται οι διασυνδέσεις τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Παράνομη» η ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες, δηλώνει δικαστής

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Δικαστήριο έκρινε παράνομη την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες

Ο δικαστής στην απόφασή του ανέφερε ότι οι ενέργειες του Τραμπ «ξεπερνούν τα όρια της νομικής του εξουσίας και παραβιάζουν τη Δέκατη Τροπολογία» του Συντάγματος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Διεθνή / Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την επίθεση στο Ιράν» – Τι αποκάλυψε για τον σχεδιασμό της επιχείρησης

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επιβεβαιώνει ότι η Ουάσινγκτον γνώριζε εκ των προτέρων – Οι συνομιλίες με Τραμπ και το παρασκήνιο της απόφασης για πλήγμα στα πυρηνικά
LIFO NEWSROOM