Απεργία την Πρωτομαγιά

Επισκέπτης έπεσε σε τρύπα καλλιτεχνικής εγκατάστασης του Anish Kapoor

Επισκέπτης έπεσε σε τρύπα καλλιτεχνικής εγκατάστασης του Anish Kapoor Facebook Twitter
0

Ένας άντρας κατέληξε στο νοσοκομείο αφού έπεσε σε μία από τις εγκαταστάσεις του βρετανού καλλιτέχνη Anish Kapoor στο μουσείο Serralves του Πόρτο.

Είναι σίγουρα ειρωνικό πως το έργο τιτλοφορείται "Descent into Limbo" και αποτελείται από ένα κυβικό κτίριο με μια τρύπα στο κέντρο του δαπέδου του, δίπλα στην οποία μπορούν να στέκονται επισκέπτες.

Τα τοιχώματα της τρύπας είναι επικαλυμμένα με μαύρη χρωστική ουσία για να δίνουν την αίσθηση ενός άπειρου χώρου, αλλά η ίδια η τρύπα έχει (ευτυχώς) μόλις 2,5 μέτρα βάθος.

Βέβαια το βάθος αυτό είναι αρκετό για να τραυματιστεί κάποιος αν πέσει...και αυτό δυστυχώς συνέβη.

Ο επισκέπτης είναι ένας Ιταλός περίπου 60 ετών και για την ώρα νοσηλεύεται, αλλά ένας εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε ότι η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή και σύντομα θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η εγκατάσταση, παρά τη συμμόρφωση με το πρωτόκολλο ασφαλείας και τα προειδοποιητικά σημάδια, κλείνει προσωρινά, ενώ το μουσείο ερευνά το πώς συνέβη το ατύχημα και εκτιμάται πως θα ξανανοίξει σε λίγες μέρες.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ