Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής του Despacito - Σωσίας του έκλεψε κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων

Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής του Despacito - Σωσίας του έκλεψε κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων Facebook Twitter
0

Θύμα ληστείας έπεσε ο ράπερ του διάσημου τραγουδιού Despacito, Daddy Yankee, στην Ισπανία. Του έκλεψαν κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Οι χρυσές αλυσίδες, τα διαμάντια και τα άλλα πολυτελή κοσμήματα κλάπηκαν από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε ο διάσημος τραγουδιστής στα πλαίσια της καλοκαιρινής του περιοδείας. 

Ο Daddy Yankee δε βρίσκονταν στο ξενοδοχείο όταν ένας άνδρας, παριστάνοντας το διάσημο τραγουδιστή, κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους και τελικά να μπει στο δωμάτιό του. 

Το γεγονός επιβεβαίωσε με tweet και το γραφείο τύπου του τραγουδιστή, το οποίο, όμως, σημείωσε πως το θύμα της ληστείας δεν πρόκειται να προβεί σε δηλώσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. 

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Las Provincias, η ισπανική αστυνομία έχει ήδη στα χέρια της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τον κατάλογο των θαμώνων και επισκεπτών του ξενοδοχείου προκείμενου να εντοπίσει το δράστη. 

Ο ίδιος έγινε γνωστός μέσα από το τραγούδι Despacito, το οποίο έγινε το πρώτο που έσπασε το φράγμα των 5 δισεκατομμυρίων στο Youtube πέρυσι. 

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM