Απεργία την Πρωτομαγιά

New York Times: Μυστική ηχογράφηση με τον Τραμπ να συζητά για δωροδοκία μοντέλου του Playboy

New York Times: Μυστική ηχογράφηση με τον Τραμπ να συζητά για δωροδοκία μοντέλου του Playboy Facebook Twitter
0

Μυστική ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία ο πρόεδρος Ντοναλντ Τραμπ συζητά με τον δικηγόρο του για το αν θα πληρώσουν ένα μοντέλο του Playboy, προκειμένου να μην αποκαλύψει πως είχε σχέση με τον Τραμπ, έχει στην κατοχή του το FBI. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν οι New York Times, η ηχογράφηση που αφορούσε το μοντέλο Κάρεν Μακντούγκαλ, ήρθε στην κατοχή του FBI μετά από έρευνα στο χώρο του δικηγόρου του, Μάικλ Κοέν.

Η συνομιλία φαίνεται να έχει γίνει περίπου δύο μήνες πριν τις εκλογές του 2016.

Μια απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας είναι στην κατοχή της νομικής υπερασπιστικής ομάδας του Αμερικάνου προέδρου. Οι δικηγόροι του δεν πιστεύουν πως η συνομιλία κρύβει οτιδήποτε επιβαρυντικό για τον Τραμπ. 

Η αποκάλυψη της ηχογραφημένης συνομιλίας φέρνει στο επίκεντρο για άλλη μια φορά τις πρακτικές που πιθανόν να χρησιμοποίησε το επιτελείο του Αμερικάνου προέδρου για να αποκρύψει τυχόν εξωσυζυγικές σχέσεις του Τραμπ πριν τις εκλογές του 2016. 

New York Times: Μυστική ηχογράφηση με τον Τραμπ να συζητά για δωροδοκία μοντέλου του Playboy Facebook Twitter

Ομοσπονδιακοί εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη έχουν ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του δικηγόρου με την υποψία της συμμετοχής του σε τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή αλλά και για ενδεχόμενη παραβίαση του νόμου που αφορά τη χρηματοδότηση των προεκλογικών εκστρατειών επειδή κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, το FBI κατέσχεσε έγγραφα και άλλο υλικό από το σπίτι και το γραφείο του Κόεν.

 Μιλώντας στους Times ο Ρούντολφ Τζουλιάνι, ένας εκ των δικηγόρων του Τραμπ, επιβεβαίωσε πως το ζήτημα της πληρωμής του μοντέλου συζητήθηκε. «Τίποτα στη συνομιλία δεν υπονοεί πως είχε οποιαδήποτε γνώση για αυτό από πριν» λέει ο Τζουλιάνι. «Η ηχογράφηση έχει διάρκεια μικρότερη των δύο λεπτών και αποδεικνύει ότι ο πρόεδρος δεν έκανε κάτι κατακριτέο».

Η πρώην playmate, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, ισχυρίζεται ότι σύναψε ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ το 2006, λίγο μετά τη γέννηση του μικρότερου γιου του, Μπάρον.

Ο Τραμπ αρνείται ότι διατηρούσε σχέση με την ΜακΝτούγκαλ.

Τους τελευταίους μήνες της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές του 2016 η πρώην playmate πούλησε την ιστορία της στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα  The National Enquirer έναντι 150.000 δολαρίων, όμως η εφημερίδα δεν ανέδειξε το θέμα. 

Ο δικηγόρος του Κόεν, Λάνι Ντέιβις, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την ηχογραφημένη συνομιλία.

Με πληροφορίες από NY Times, CNN

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ