Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «παιδόφιλο» έναν διασώστη των παιδιών στην Ταϊλάνδη

Ο Έλον Μασκ ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε «παιδόφιλο» έναν διασώστη των παιδιών στην Ταϊλάνδη Facebook Twitter
1

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός ότι αποκάλεσε «παιδόφιλο» έναν Βρετανό δύτη, που συμμετείχε στη διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη.

Τα μηνύματα του Μασκ στο Twitter είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους μετόχους και τους αναλυτές της Σίλικον Βάλεϊ, οι οποίοι χαρακτήρισαν τη συμπεριφορά του ανώριμη και εμπόδιο στην επιτυχία της εταιρίας.

Ο επικεφαλής της Tesla είχε επιτεθεί στον δύτη Bέρνον Άνσγουορθ αποκαλώντας τον «παιδόφιλο» που υπόπτως ζει στην Ταϊλάνδη.

Σε νέα μηνύματά του στο Twitter, ο Έλον Μασκ τονίζει πως «μίλησε με οργή» αφότου ο Άνσγουορθ είχε χαρακτηρίσει «διαφημιστικό κόλπο» το μίνι υποβρύχιο που είχε στείλει στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει στη διάσωση των παιδιών.


«Τα λόγια μου ειπώθηκαν με οργή, αφότου ο κ. Άνσγουορθ είπε αρκετές αναλήθειες και είχε προτείνει να προβώ σε σεξουαλική πράξη με το μίνι υποβρύχιο, το οποίο είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με τις οδηγίες του επικεφαλής της ομάδας διάσωσης.

»»Παρόλα αυτά, οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου εναντίον του και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη από τον κ. Άνσγουορθ και από τις εταιρίες που εκπροσωπώ ως επικεφαλής. Το φταίξιμο είναι δικό μου και μόνο δικό μου», έγραψε στο Twitter ο Μασκ.

 

Ο Mασκ είχε πετάξει στην Ταϊλάνδη και προσέφερε βοήθεια στην αποστολή διάσωσης των 12 αγοριών και του προπονητή τους από την πλημμυρισμένη σπηλιά παρέχοντας ένα υποβρύχιο, αλλά οι επικεφαλής της επιχείρησης απέρριψαν τη βοήθειά του.

Ο Άνσγουορθ, ο οποίος βοήθησε στην επιτυχημένη διάσωση, δήλωσε αργότερα ότι η προσπάθεια του Μασκ έγινε μάλλον για αυτοπροβολή και αμφισβήτησε ότι το υποβρύχιο θα μπορούσε να δουλέψει. Στη συνέχεια δέχτηκε τα «πυρά» του Μασκ.

Ο 63χρονος δύτης τόνισε στον Guardian πως αισθάνεται έκπληκτος και θυμωμένος για την επίθεση. Ο Μασκ έσβησε αργότερα τα επίμαχα σχόλια, αλλά ο δύτης είπε πως σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Διεθνή
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ