Απεργία την Πρωτομαγιά

Τραμπ: Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μου των μυστικών υπηρεσιών

Τραμπ: Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μου των μυστικών υπηρεσιών Facebook Twitter
EPA
0

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών, τονίζοντας ωστόσο ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία να τα πάνε καλά, μετά τις αντιδράσεις από τις δηλώσεις του κατά τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Έχω ΜΕΓΑΛΗ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ΜΟΥ των μυστικών υπηρεσιών. Ωστόσο, επίσης αναγνωρίζω ότι για να χτίσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον, δεν μπορούμε να εστιάζουμε αποκλειστικά στο παρελθόν – καθώς οι δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου, πρέπει να τα πηγαίνουν καλά», είπε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ άφησε σήμερα να εννοηθεί, μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του στο Ελσίνκι, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να πιστεύει τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών αλλά εμπιστεύεται τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν του δηλώνει ότι η χώρα του δεν αναμίχθηκε στην προεκλογική διαδικασία το 2016.

Ο επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Νταν Κόουτς σε δηλώσεις του είπε ότι «οι υπηρεσίες πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν υπάρξει ξεκάθαρες για την απειλή που θέτει η πολιτική ανάμιξη της Ρωσίας» και θα συνεχίσουν να «παρέχουν ωμές και αντικειμενικές εκτιμήσεις μυστικών πληροφοριών».

«Έχουμε υπάρξει ξεκάθαροι στην εκτίμησή μας για τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016 και τις συνεχιζόμενες, επίμονες προσπάθειες τους για υπονόμευση της δημοκρατίας μας», τόνισε ο Κόουτς με ανακοίνωσή του.

Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ