Απεργία την Πρωτομαγιά

O Tσίπρας ζητά από την Μέρκελ να παρέμβει για τους έλληνες στρατιωτικούς

O Tσίπρας ζητά από την Μέρκελ να παρέμβει για τους έλληνες στρατιωτικούς Facebook Twitter
EPA
2

Το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται χωρίς κατηγορίες στις φυλακές της Αδριανούπολης, από τις αρχές Μαρτίου, έθεσε στην Άνγκελα Μέρκελ ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έθιξε το ζήτημα στην Γερμανίδα καγκελάριο, ενόψει της συνάντησης της με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η Γερμανίδα καγκελάριος συνομίλησαν λίγο πριν αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Παρών στη συζήτηση ήταν και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ενημέρωσε την κα Μέρκελ αναλυτικά για την υπόθεση με τους δύο στρατιωτικούς, σε μία περίοδο διπλωματικής όξυνσης μεταξύ της Άγκυρας και της Αθήνας. 

Μέσα στις επόμενες ώρες, ο κ. Τσίπρας θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, προκειμένου να συντονιστούν ενόψει της αυριανής διμερούς συνάντησης Τσίπρα-Ερντογάν, στις 14.30 ώρα Βελγίου.

Ο κ. Τσίπρας συζήτησε με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να ενημερωθεί για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις προοπτικές μετά την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια στις 20 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Θα το πω μέχρι να το καταλάβει και ο τελευταίος συριζαίος.Λένε ότι εκεί που φτύνεις δεν θα γλύφεις.Στις επόμενες εκλογές αν έχετε τσίπα πάρτε απαλλαγή για το καλό της χώρας.