Απεργία την Πρωτομαγιά

Μια μασέζ κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον 95χρονο δημιουργό του Spider- Man

Μια μασέζ κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον 95χρονο δημιουργό του Spider- Man Facebook Twitter
3

Μια μασέζ κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον διάσημο συγγραφέα και επίτιμο πρόεδρο της εταιρείας κόμικ Marvel, Σταν Λι, τον δημιουργό πολλών υπερηρώων, όπως του Spider-Man, υποστηρίζοντας ότι της έκανε άσεμνες χειρονομίες πέρσι στο Σικάγο.

Στη μήνυσή της η Μαρία Καρμπάλο κατηγορεί τον 95χρονο δημιουργό του Spider- Man και των Εκδικητών ότι την άγγιξε με τα γεννητικά του όργανα.

Το επεισόδιο αυτό, σύμφωνα με τη γυναίκα, έγινε τον Απρίλιο του 2017, στο περιθώριο ενός συνεδρίου κόμικ που οργανώθηκε στο Σικάγο.

Ο δικηγόρος του Σταν Λι είπε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία. «Είναι μια γνωστή προσωπικότητα και νομίζω ότι πρόκειται για εκβιασμό». 

Η Καρμπάλο υποστηρίζει ότι της ζητήθηκε δύο φορές να πάει στη σουίτα του Σταν Λι. Στο πρώτο μασάζ που του έκανε, εκείνος άγγιξε τα γεννητικά του όργανα μπροστά της, οπότε εκείνη έφυγε από το δωμάτιο.

Ο συγγραφέας φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη, μέσω του εργοδότη της και κατόπιν ζήτησε ξανά να του κάνει μασάζ, κατά τη διάρκεια του οποίου άγγιξε το πόδι της με τα γεννητικά του όργανα.

Η Καρμπάλο ζητάει ως αποζημίωση το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Διεθνή
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια