Ένας αστυνομικός στην πόλη Crawfordsville, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, πυροβόλησε εναντίον ενός άνδρα, θεωρώντας ότι είναι ληστής που κρατούσε όπλο. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως ήταν απλώς ένας ηθοποιός που υποδυόταν τον λήστη τράπεζας, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος.

 

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα στη στολή του αστυνομικού, που κατέγραψε το περιστατικό.


Ο αστυνομικός, μαζί με συνάδελφό του, βρίσκονταν στο σημείο ύστερα από καταγγελία για πιθανή ληστεία στο μπαρ Backstep Brewing Co. την περασμένη εβδομάδα. Στο βίντεο φαίνεται να πλησιάζουν το κτίριο, όταν από την είσοδο βγαίνει ο ηθοποιός Jim Duff, ο οποίος φοράει μάσκα και κρατάει όπλο.

 

 

 

Οι αστυνομικοί φωνάζουν στον άνδρα να πετάξει το όπλο, αλλά ο ηθοποιός, προφανώς σοκαρισμένος, γυρίζει προς το μέρος τους, συνεχίζοντας να το κρατάει για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε ακούγεται ο πυροβολισμός εναντίον του «ληστή», αλλά ευτυχώς η σφαίρα δεν τον πέτυχε.


Ο ηθοποιός φωνάζει στη συνέχεια πως «γυρίζουμε ταινία», όμως ο αστυνομικός συνεχίζει να τον σημαδεύει με το όπλο και τον καλεί να πέσει στο έδαφος.

 

Ο Duff τέθηκε υπό κράτηση μέχρι να επιβεβαιώσει η αστυνομία ότι συμμετείχε όντως σε γυρίσματα ταινίας.

 

Η αστυνομία έριξε το φταίξιμο στην εταιρεία παραγωγής και στο μπαρ, τονίζοντας ότι δεν ειδοποίησαν ούτε τις αρχές αλλά ούτε και τις διπλανές επιχειρήσεις για το γύρισμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr