Απεργία την Πρωτομαγιά

Παραλίγο τραγωδία στην Ιντιάνα: Αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον ηθοποιού που υποδυόταν τον ληστή τράπεζας

Παραλίγο τραγωδία στην Ιντιάνα: Αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον ηθοποιού που υποδυόταν τον ληστή τράπεζας Facebook Twitter
0

Ένας αστυνομικός στην πόλη Crawfordsville, στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, πυροβόλησε εναντίον ενός άνδρα, θεωρώντας ότι είναι ληστής που κρατούσε όπλο. Ωστόσο, αποδείχθηκε πως ήταν απλώς ένας ηθοποιός που υποδυόταν τον λήστη τράπεζας, κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα στη στολή του αστυνομικού, που κατέγραψε το περιστατικό.


Ο αστυνομικός, μαζί με συνάδελφό του, βρίσκονταν στο σημείο ύστερα από καταγγελία για πιθανή ληστεία στο μπαρ Backstep Brewing Co. την περασμένη εβδομάδα. Στο βίντεο φαίνεται να πλησιάζουν το κτίριο, όταν από την είσοδο βγαίνει ο ηθοποιός Jim Duff, ο οποίος φοράει μάσκα και κρατάει όπλο.

 

Οι αστυνομικοί φωνάζουν στον άνδρα να πετάξει το όπλο, αλλά ο ηθοποιός, προφανώς σοκαρισμένος, γυρίζει προς το μέρος τους, συνεχίζοντας να το κρατάει για λίγα δευτερόλεπτα. Τότε ακούγεται ο πυροβολισμός εναντίον του «ληστή», αλλά ευτυχώς η σφαίρα δεν τον πέτυχε.


Ο ηθοποιός φωνάζει στη συνέχεια πως «γυρίζουμε ταινία», όμως ο αστυνομικός συνεχίζει να τον σημαδεύει με το όπλο και τον καλεί να πέσει στο έδαφος.

Ο Duff τέθηκε υπό κράτηση μέχρι να επιβεβαιώσει η αστυνομία ότι συμμετείχε όντως σε γυρίσματα ταινίας.

Η αστυνομία έριξε το φταίξιμο στην εταιρεία παραγωγής και στο μπαρ, τονίζοντας ότι δεν ειδοποίησαν ούτε τις αρχές αλλά ούτε και τις διπλανές επιχειρήσεις για το γύρισμα.

 
Διεθνή
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ