Απεργία την Πρωτομαγιά

Γυναίκα επιβάτης σε πτήση με εγκαύματα στο πρόσωπο από έκρηξη ακουστικών με μπαταρίες

Γυναίκα επιβάτης σε πτήση με εγκαύματα στο πρόσωπο από έκρηξη ακουστικών με μπαταρίες Facebook Twitter
2
Γυναίκα επιβάτης σε πτήση με εγκαύματα στο πρόσωπο από έκρηξη ακουστικών με μπαταρίες Facebook Twitter

Mε καμμένα μαλλιά και μαυρισμένο πρόσωπο αποβιβάστηκε από την πτήση της μια νεαρή γυναίκα η οποία φορούσε ακουστικά που λειτουργούν με μπαταρία. Η έκρηξη των ακουστικών έγινε στην πτήση από το Πεκίνο προς Μελβούρνη.

Η γυναίκα, με καταγωγή από την Αυστραλία, κοιμόταν την ώρα της πτήσης, όταν άκουσε μια δυνατή έκρηξη και αισθάνθηκε κάψιμο στο πρόσωπό της. Αμέσως πέταξε τα ακουστικά της στο πάτωμα.

Η ίδια είπε πως τα ακουστικά της έβγαζαν σπινθήρες και μια μικρή φλόγα, σύμφωνα με τη σχετική δήλωση του φορέα Ασφάλειας Μεταφορών της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

«Την ώρα που πήγα να τα πατήσω με το πόδι μου, οι αεροσυνοδοί έριξαν έναν κουβά με νερό πάνω τους», πρόσθεσε.

Ο καπνός και η μυρωδιά του λιωμένου πλαστικού, αλλά και των καμμένων μαλλιών, γέμισαν την καμπίνα κατά το υπόλοιπο του ταξιδιού έως την άφιξη στη Μελβούρνη ενώ πολλοί επιβάτες εμφάνισαν δυσκολία στην αναπνοή και βήχα.

Η ATSB είπε ότι οι μπαταρίες ενδέχεται να έπιασαν φωτιά. Πρόσθεσε επίσης πως έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά με μπαταρίες λιθίου και υπενθύμισε πως οι μπαταρίες θα πρέπει να αφαιρούνται όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται στις πτήσεις.

Ωστόσο ο φορέας αρνήθηκε να αναφέρει την εταιρία κατασκευής των ακουστικών ξεκαθαρίζοντας πως για την έκρηξη ευθύνονται οι μπαταρίες.

Με πληροφορίες από Guardian/ The Sydney Morning Herald

Διεθνή
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια