Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Τραμπ απαντά στον Τομ Φορντ: Ποτέ δεν μας άρεσαν τα ρούχα του

Ο Τραμπ απαντά στον Τομ Φορντ: Ποτέ δεν μας άρεσαν τα ρούχα του Facebook Twitter
2

Ο σχεδιαστής Tομ Φορντ είναι ένας από τους πολλούς που έχουν ευθέως δηλώσει πως δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να ντύσουν την επόμενη «Πρώτη Κυρία» Μελάνια Τραμπ.

Σε μια συνέντευξή του τον περασμένο μήνα είχε πει πως δεν το κάνει για πολιτικούς λόγους, όπως άλλοι συνάδελφοι του και εξήγησε πως η Μελάνια «δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που θέλει να δώσω στο label του». Εξομολογήθηκε μάλιστα ότι υπήρχε και παλιότερα πρόταση να ντύσει τη Μελάνια αλλά είχε αρνηθεί και πάλι. Επιπλέον είπε  ότι παρότι ανήκει στους Δημοκρατικούς και ψήφισε Κλίντον, ούτε τη Χίλαρι θα έντυνε, επειδή οι «πρώτες κυρίες», δεν πρέπει να φοράνε τα τόσο ακριβά ρούχα του και δεν πρέπει να δίνουν μια τέτοια εικόνα στους πολίτες.

Πάντως, παρότι απορρίπτει την Μελάνια, είχε ντύσει κάποια στιγμή τη Μισέλ Ομπάμα για το δείπνο της στο Μπάκιγχαμ. Αλλά τότε, όπως τόνισε, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και ήταν τιμή του.

Χθες, ο Τραμπ ρωτήθηκε για τη μακρά λίστα των σχεδιαστών που απορρίπτουν τη σύζυγό του και την υπερασπίστηκε απαντώντας στον συγκεκριμένο σχεδιαστή. Είπε πως ποτέ δεν ζητήθηκε από τον Φορντ να τη ντύσει και πρόσθεσε πως άλλωστε δεν της αρέσουν τα ρούχα που σχεδιάζει ο Φορντ.

 «Δεν είμαι φαν του Τομ Φορντ και δεν ήμουν ποτέ», πρόσθεσε εκφράζοντας και ο ίδιος γνώμη για τα ρούχα του Φορντ.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως ο στενός του φίλος και συνεργάτης Steve Wynn, CEO των Wynn Resorts, αλυσίδας ξενοδοχείων στο Λας Βέγκας, είχε θυμώσει πολύ με όσα είπε ο σχεδιαστής. Ο Τραμπ είπε πως τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι αποσύρει όλα τα ρούχα του σχεδιαστή από το κατάστημα πώλησης ενδυμάτων του πολυτελούς ξενοδοχείου. Σημειώνεται ωστόσο πως πολλά μίντια αναφέρουν ότι ρούχα του Φορντ δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα στο συγκεκριμένο κατάστημα του ξενοδοχείου.

Διεθνή
2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ