Ανακοίνωση από Facebook για το μαζικό πρόβλημα σε λογαριασμούς χρηστών

Ανακοίνωση από Facebook για το μαζικό πρόβλημα σε λογαριασμούς χρηστών Facebook Twitter
0

Μετά από σχεδόν 24 ώρες, το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει εκ νέου τους χρήστες για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν χιλιάδες χρήστες.

Το Facebook πλέον λειτουργεί κανονικά - το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε.

Συγκεκριμένα, το Facebook αναφέρει πως όλες οι υπηρεσίες του είναι και πάλι σε λειτουργία μετά από μια παρατεταμένη διακοπή που επηρέασε όλες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εταιρείας.

Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες  για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς, οι υπηρεσίες ήταν εντελώς απρόσιτες. Για άλλους, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα stories ή τα άμεσα μηνύματα, σταμάτησαν να λειτουργούν.

«Τώρα έχουμε λύσει τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακάμπτουν. Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση και εκτιμούμε την υπομονή όλων», ανέφερε η εταιρεία μέσω του Twitter.

Η διακοπή επηρέασε επίσης το παιχνίδι για  ιδιοκτήτες των ακουστικών Oculus VR, μια εταιρεία που αγόρασε το Facebook το 2014. Ορισμένοι ιστότοποι, όπως το Tinder ή το Spotify, που χρησιμοποιούν διαπιστευτήρια εισόδου χρηστών μέσω Facebook δεν μπόρεσαν να εγκρίνουν συνδέσεις. 

Η εταιρία δεν ανακοίνωσε την αιτία της δυσλειτουργίας που χαρακτηρίζεται ως η πιο μεγάλη στην ιστορία τoυ Facebook. Ωστόσο από χθες είχε σπεύσει να δηλώσει πως δεν κρυβόταν κάποια κυβερνοεπίθεση πίσω από το πρόβλημα.

Το χθεσινό περιστατικό ήταν για πολλούς μια υπενθύμιση, ότι οι τρεις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαδικτύου στον κόσμο ανήκουν σε μια ενιαία γιγαντιαία εταιρεία.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM