Αυστραλοί δημοσιογράφοι έβριζαν τον Τζόκοβιτς, προτού βγουν στον «αέρα»- Διέρρευσε το βίντεο

Αυστραλοί δημοσιογράφοι έβριζαν τον Τζόκοβιτς, προτού βγουν στον «αέρα»- Διέρρευσε το βίντεο Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Δύο Αυστραλοί παρουσιαστές ακούγονται να βρίζουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγο προτού βγουν στον αέρα, σε βίντεο που διέρρευσε. 

Οι Μάικλ Άμορ και Ρεμπέκα Μάντερν, του Channel 7, αναφέρθηκαν με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, σχολιάζοντας το θρίλερ με το ταξίδι του στην Αυστραλία. Το τηλεοπτικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για τη διαρροή του βίντεο. Ανέφερε ότι επρόκειτο για «ιδιωτική συνομιλία ανάμεσα σε δύο συναδέλφους» και συμπλήρωσε ότι η καταγραφή της ήταν παράνομη. 

Ο Άμορ και η Μάντερν ετοιμάζονταν να βγουν στον «αέρα» για δελτίο ειδήσεων, όταν άρχισαν να σχολιάζουν την υπόθεση του Σέρβου τενίστα. Υπενθυμίζεται ότι παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο Αυστραλιανό Όπεν, καθώς ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας έχει δικαίωμα να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του, μετά την αρχική δικαίωση του αθλητή από δικαστήριο. 

«Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ψεύτης, ύπουλος μα@@@@@», είπε η Μάντερν στον συνάδελφό της, ο οποίος συμφώνησε με τον υβριστικό χαρακτηρισμό της για τον τενίστα. 

«Να βγαίνεις έξω ενώ είσαι θετικός στον κορωνοϊό… δεν πιστεύω ότι ήταν θετικός», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. Ο Άμορ είπε ότι ο τενίστας «σκόνταψε στα ίδια του τα ψέματα» και χαρακτήρισε ξανά  μα@@@@ τον Τζόκοβιτς, ενώ εκτίμησε ότι ο Σέρβος θα τη γλιτώσει. 

Η αντίδραση στο βίντεο ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική, σύμφωνα με την Washington Post, κάτι που αναδεικνύει τον εκνευρισμό των Αυστραλών για το φιάσκο, εν μέσω της χειρότερης έξαρσης κορωνοϊού στη χώρα. 

Πολλοί χρήστες των social media εξέφρασαν τη στήριξή τους στους δημοσιογράφους, σημειώνει το BBC. «Ευχαριστώ που είπατε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε», έγραψε κάποιος. «Είναι αργά να προτείνουμε την Ρεμπέκα Μάντερν και τον Μάικ Άμορ για Αυστραλούς της χρονιάς;», ήταν το σχόλιο άλλου χρήστη του Twitter. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Αθλητισμός / Ολεξάντρ Πελεσένκο: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο Ουκρανός πρωταθλητής Ευρώπης στην άρση βαρών

Ο Πελεσένκο ήταν 30 χρονών και κατετάγη στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του το 2022. Κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης το 2016 και το 2017, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είχε βγει τέταρτος
NEWSROOM
Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ