«Βολές» εναντίον Μέσι: «Δεν σεβάστηκε την Μπαρτσελόνα, χρειάζονται 700 εκατ. ευρώ για να φύγει»

«Βολές» εναντίον Μέσι: «Δεν σεβάστηκε την Μπαρτσελόνα, χρειάζονται 700 εκατ. ευρώ για να φύγει» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Την άποψη ότι ο Λίονελ Μέσι «δεν σεβάστηκε την Μπαρτσελόνα» διατύπωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ομάδας, Τόνι Φρέισα. 

Παράλληλα, ο Φρέισα ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός σταρ μπορεί να φύγει από την ομάδα μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα του. Ο Λίονελ Μέσι ανακοίνωσε επίσημα χθες ότι επιθυμεί να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από τους Καταλανούς.

Ο Φρέισα δήλωσε στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Marca: «Είναι λανθασμένος ο τρόπος που αποφάσισε ο Μέσι να αφήσει την ομάδα. Δεν σεβάστηκε τον σύλλογο. Είμαι απογοητευμένος από τον Μέσι ως Καταλανός. Παρόλα αυτά όλα έχουν ένα τέλος. Δεν ανησυχώ για το σύλλογο. Θα παραμείνει σε καλό επίπεδο».

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Μπαρτσελόνα υποστήριξε, μάλιστα, ότι η καταβολή της ρήτρας είναι η μόνη διέξοδος του Λιονέλ Μέσι από τη Βαρκελώνη. «Ο Μέσι έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Οι όροι είναι ξεκάθαροι. Χρειάζονται 700 εκατομμύρια για να αποχωρήσει τώρα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος», τόνισε ο Φρέισα.

Τα στοιχήματα για την επόμενη ομάδα του Λιονέλ Μέσι

Σίγουρα κάθε προπονητής και κάθε πρόεδρος θα ήθελε τον Αργεντινό σούπερ σταρ στην ομάδα του, όμως ελάχιστοι είναι οι σύλλογοι που θα μπορούσαν να αντέξουν το οικονομικό βάρος του. Οι Βρετανοί μπουκμέικερς δίνουν τα δικά τους ποσοστά, σχετικά με τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του Μέσι.

Σύμφωνα με τα κορυφαία πρακτορεία στοιχημάτων, ο πιο πιθανός προορισμός για τον Λιονέλ Μέσι αυτή την στιγμή είναι η Μάντσεστερ Σίτι που παίζεται στο 2.5. Παρί Σεν Ζερμέν και Ίντερ ακολουθούν στενά (δίνονται στο 4), ενώ η Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο (αναφέρεται στο 5) βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Ακριβώς πιο πίσω είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7,5), ενώ οποιαδήποτε άλλη υπόθεση είναι πιο μακριά: από το MLS (13) έως τη Λίβερπουλ (15) και την Νιούελς Ολντ Μπόις (στο 26, όπως οι άλλοι σύλλογοι από την Αργεντινή).

Οι επιλογές της Μπάγερν (36) και της Τσέλσι (51) είναι ακόμη πιο απίθανες, ενώ η υπόθεση να ντυθεί ο Μέσι με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνεται 1 προς 151.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM