NBA All Star Game: Ξανά αρχηγός ο Αντετοκούνμπο

NBA All Star Game: Ξανά αρχηγός ο Αντετοκούνμπο Facebook Twitter
0

Αρχηγός ομάδας στο All Star Game του ΝΒΑ θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολή.


Ο «Captain» μαζί με τους συμπαίκτες του, στο All Star Game του ΝΒΑ, που θα γίνει στο Σικάγο θα αντιμετωπίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ομάδα του «βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο «Greek Freak» θα συμμετάσχει στο All Star Game για τέταρτη φορά και καλείται να επιλέξει τους συμπαίκτες, που θα πλαισιώσουν την αρχική πεντάδα την οποία αποτελούν μαζί του οι Σιακάμ (Τορόντο), Εμπίιντ (Φιλαντέλφεια), Ουόκερ (Βοστώνη), Γιανγκ (Ατλάντα). Η επιλογή αυτή θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, με τους δύο αρχηγούς να μπορούν πλέον να επιλέξουν παίκτες και από τις δύο περιφέρειες, Ανατολή και Δύση.

Στην ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, που για 17η συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στο All Star Game, επιλέχθηκαν ακόμη οι Ντέιβις (Λέικερς), Λέοναρντ (Κλίπερς), Ντόντσιτς (Ντάλας) και Χάρντεν (Χιούστον). Νέα πρόσωπα στο All Star θα είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Τρε Γιανγκ και ο Πασκάλ Σιακάμ.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM