Final 4 Euroleague LIVE

Η στιγμή της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό: «Ο πόνος που νιώθω είναι σαν μαχαιριά»

Η στιγμή της πρόκρισης του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό: «Ο πόνος που νιώθω είναι σαν μαχαιριά» Facebook Twitter
0

Η σημερινή εμφάνισή του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων ήταν εξαιρετική και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, παρά το πρόβλημα στον αριστερό ώμο που τον ταλαιπωρεί.

Μετά το τέλος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα, ο ίδιος ετοιμάζεται για χειρουργείο ωστόσο τίποτα δεν φαίνεται ικανό να τον πτοήσει.

«Δεν ήταν η καλύτερη εκτέλεση που μπορώ να κάνω, αλλά ήταν η καλύτερη δυνατή για τη δεδομένη στιγμή και για την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Και νομίζω ότι θα αποδειχθεί αρκετά καλή, ώστε να μου δώσει την πρόκριση στον τελικό με την καλύτερη βαθμολογία», είπε σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Aspire Dome, ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης:

Όπως εξήγησε, το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχει κάνει πολλές φορές. «Δούλεψα πολύ τον τελευταίο καιρό, όχι σε ολοκληρωμένα προγράμματα, αλλά σε βάρη και σε δυναμικά στοιχεία, γι' αυτό ήξερα ότι χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου θα μπορούσα να βγάλω σήμερα ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα», είπε. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό του, σημειώνοντας πως «ο πόνος στις αιωρήσεις είναι σαν μαχαιριά». 

«Έχω αλλάξει όλη την προπόνηση. Δουλεύω πολύ στη δύναμη, χωρίς αιωρήσεις. Όταν χρειάζεται να κάνω αιωρήσεις, είμαι αναγκασμένος να βάλω όλη μου την προσπάθεια και θετική σκέψη για να συγκεντρωθώ και να αντέξω τον πόνο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζω. Ο πόνος στις αιωρήσεις είναι οξύς, σαν μαχαιριά», είπε. 

Αθλητισμός
0

Final 4 Euroleague LIVE

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με το buzzer beater τρίποντο της χρονιάς έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά

Αθλητισμός / Ο Βασίλης Τολιόπουλος με το buzzer beater τρίποντο της χρονιάς έστειλε τον Άρη στα ημιτελικά

Ο Προμηθέας κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τον Άρη, υποστηρίζοντας ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος υπέπεσε σε βήματα πριν το καθοριστικό τρίποντο, αλλά και ότι απέμεναν δέκατα του δευτερολέπτου μετά την επίτευξή του.
NEWSROOM
Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

Γεννήθηκε Σαν Σήμερα / Ερίκ Καντονά: Βασιλιάς, αποστάτης, θεός

«Βασιλιάς» στην Αγγλία, που του δίνει μια αγάπη άρρωστη, συγκρινόμενη μόνο με αυτήν προς τον Τζορτζ Μπεστ, και «θεός» στη Γαλλία, ζωντανό σύμβολο του ασυμβίβαστου και ρέμπελου Γαλάτη που δεν θα χωρέσει ποτέ των ποτών στα τυποποιημένα κουτάκια της νεωτερικότητας - ένα πορτρέτο του ηθοποιού/ σκηνοθέτη/ παραγωγού/ πρώην ποδοσφαιριστή Ερίκ Καντονά.
ΜΑΚΗΣ ΜΑΛΑΦΕΚΑΣ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Πολιτισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό θα κάνει βουτιά στον Σηκουάνα στις 23 Ιουνίου

Μαζί με την δήμαρχο της γαλλικής πρωτεύουσας θα κολυμπήσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας και ο νομάρχης του Παρισιού - Άγνωστο αν θα βουτήξει μαζί τους και ο Εμανουέλ Μακρόν
NEWSROOM