ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Απίστευτες σκηνές βίας στο παιχνίδι Φιλιππίνες - Αυστραλία

Απίστευτες σκηνές βίας στο παιχνίδι Φιλιππίνες - Αυστραλία Facebook Twitter
0

Εικόνες αγώνα μποξ και όχι μπάσκετ θύμισαν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στην αναμέτρηση μεταξύ Φιλιππίνων και Αυστραλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ενώ απέμεναν κάτι περισσότερο από 4 λεπτά για να λήξει η τρίτη περίοδος του αγώνα, μερικά συνεχόμενα άγαρμπα μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών άναψαν τα αίματα, με τη γενική σύρραξη να μην αργεί να ρθει. 

Οι παίκτες άφησαν τα καλάθια και άρχισαν να επιδίδονται στις πυγμαχικές τους ικανότητες. Ο ένας άρχισε να κυνηγάει τον άλλο ενώ το κοινό παρακολουθούσε τις σκηνές αποσβολωμένο. Ένας, μάλιστα, εξ αυτών πήρε μια καρέκλα στα χέρια του και άρχισε να χτυπά τους αντιπάλους. 

Μερικοί άρχισαν να καταγράφουν τις σκηνές βίας μεταξύ των παικτών, με τις εικόνες να κάνουν γρήγορα το γύρο του διαδικτύου. 

Το παιχνίδι διακόπηκε. Οι ντροπιαστικές εικόνες έφτασαν μέχρι την FIBA, η οποία όπως ανακοίνωσε θα διερευνήσει το θέμα και θα επιρρίψει ποινές. Χαρακτηριστικά σημείωσε στο Twitter: «Μετά το συμβάν που έγινε στην τρίτη περίοδο του αγώνα της Δευτέρας μεταξύ των Φιλιππίνων και της Αυστραλίας για τα προκριματικά Ασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIBA θα αρχίσει πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον των δύο ομάδων. Η απόφαση / οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες». 

Η FIBA πρόκειται ουσιαστικά να επέμβει για τις σκηνές βίας ύστερα από το 2010, όταν οι παίκτες της εθνικής Ελλάδος και της Σερβίας είχαν πιαστεί στα χέρια σε φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ. 

 
Αθλητισμός
0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μύλος» στη Φενέρμπαχτσέ: Ο πρώην πρόεδρος κατηγορεί τον Ατζούν ότι βγάζει διαβατήρια σε γκιουλενιστές στον Άγιο Δομίνικο

Διεθνή / «Μύλος» στη Φενέρμπαχτσε: Ο πρώην πρόεδρος κατηγορεί τον Ατζούν ότι βγάζει διαβατήρια σε γκιουλενιστές στον Άγιο Δομίνικο

Χαμός στη Φενέρμπαχτσε, με τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, όπου ο νυν πρόεδρος Αλί Κοτς, στου οποίου το ψηφοδέλτιο είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, κοντράρεται με τον πρώην πρόεδρο Αζίζ Γιλντιρίμ
NEWSROOM
Σάλος στην Τουρκία λόγω ενός ντεκολτέ

Διεθνή / Σάλος στην Τουρκία: Η κρατική τηλεόραση ζήτησε συγγνώμη για το πλάνο με το ντεκολτέ φιλάθλου σε αγώνα βόλεϊ

«Θιγμένοι» θεατές βρήκαν τον λογαριασμό της γυναίκας στα social media και τον κατέκλυσαν με υβριστικά σχόλια, αναγκάζοντάς τη να κρύψει τον λογαριασμό της στο Instagram
NEWSROOM