Τζιτζικώστας: Εθνικά επικίνδυνος ο Τσίπρας

Τζιτζικώστας: Εθνικά επικίνδυνος ο Τσίπρας Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Αιχμηρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Απόστολος Τζιτζικώστας σε ομιλία από την Κατερίνη όπου βρίσκεται.

 

Ο κ. Τζιτζικώστας χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "εθνικά επικίνδυνο" γιατί, όπως είπε, "μετατρέπει την προσφυγική κρίση στη Συρία σε εθνική κρίση".


"Λόγω των ιδεοληψιών του και της κουτοπόνηρης λογικής του παίζει με τη φωτιά και τα εθνικά μας συμφέροντα και μετατρέπει τη χώρα, στην πιο αδύναμη στιγμή της, σε αποθήκη ψυχών", τόνισε .

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό πρακτορείο, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "βαδίζει στο επόμενο μεγάλο λάθος", στο θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών και σημείωσε: "Πιστεύει και πάλι ότι έχει χρόνο, όμως τους προειδοποιώ, δεν έχουν. Πρέπει άμεσα να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Όχι μόνο γιατί είναι ζωτική για τη βιωσιμότητα του τραπεζικού τομέα, και αναγκαία για τη λειτουργία της αγοράς και των επιχειρήσεων, αλλά και γιατί πρέπει να διαφυλαχθούν στο ακέραιο οι καταθέσεις όλων των πολιτών. Κανείς δε δικαιούται να παίζει με τον μόχθο και τις αποταμιεύσεις μιας ζωής".


Σε ό,τι αφορά στο ζήτημα της προστασίας της πρώτης κατοικίας είπε ότι δεν πρέπει να γίνει κανένας πλειστηριασμός, καμιά υποχώρηση στα όρια προστασίας και το οικογενειακό εισόδημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ