Στο Μαξίμου ο Καμμένος

Στο Μαξίμου ο Καμμένος Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
0

Στο Μέγαρο Μαξίμου προσήλθε ο Πάνος Καμμένος. Λίγο νωρίτερα, είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με μέλη της κυβέρνησης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει υποβάλει την παραίτησή του μετά την επιμονή του συγκυβερνώντα Προέδρου των ΑΝΕΛ για παραίτηση του κ. Μουζάλα.

Ο κ. Καμμένος έχει συγκαλέσει και έκτακτη σύσκεψη της Κ.Ο. του κόμματός του για αύριο, εντείνοντας με αυτό τον τρόπο την πίεση στο Μαξίμου. Νωρίτερα υπήρξε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τον κ. Τσίπτα να τηλεφωνεί στον κ. Μουζάλα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM