Ντάισελμπλουμ: Στόχος μου να αποτραπεί μια νέα ελληνική κρίση

Ντάισελμπλουμ: Στόχος μου να αποτραπεί μια νέα ελληνική κρίση Facebook Twitter
0

Η αποφυγή μιας νέας ελληνικής κρίσης είναι ο προσωπικός στόχος του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, όπως τόνισε μιλώντας στο ολλανδικό κοινοβούλιο, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τις φωνές στο εσωτερικό της χώρας.

Ο πρόεδρος του Eurogroup σημείωσε πως θα υπάρξουν νεότερα για το ελληνικό χρέος μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ σχολιάζοντας τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν - Βελκουλέσκου, εξέφρασε τη λύπη του.

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg, o Γ. Ντάισελμπλουμ εξήγησε ότι οι θεσμοί βρίσκονται στην Αθήνα με στόχο την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του νέου ελληνικού προγράμματος

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ για Άγνωστο Στρατιώτη: Η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη νίκη Ρούτσι

«Η κυβέρνηση φέρνει μια νομοθετική ρύθμιση για να εκδικηθεί τη μεγάλη νίκη του Πάνου Ρούτσι, για να απαγορέψει στους γονείς των θυμάτων να γράφουν τα ονόματα των παιδιών τους, που με εγκληματικό τρόπο σκοτώθηκαν»
LIFO NEWSROOM