Πέτσας: Απαγόρευση - περιστολή των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων - Εντός της ημέρας

Πέτσας: Απαγόρευση - περιστολή των συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων - Εντός της ημέρας Facebook Twitter
1

Νέα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα θα εξαγγελθούν σήμερα από την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προανήγγειλε τα σχέδια της κυβέρνησης για απαγόρευση - περιστολή των συναθροίσεων «περίπου» άνω των 10 ατόμων. «Εμείς σήμερα θα προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμη [...] σε μία απαγόρευση ή περιστολή των συναθροίσεων πάνω από έναν αριθμό ατόμων», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. 

«Αυτό θα γίνει γιατί «δυστυχώς η σύσταση "Μένουμε στο Σπίτι" ακολουθείται μεν από ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού αλλά όχι από όλους και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Και πρέπει να δείξουμε σε όλους υπευθυνότητα, η οποία έρχεται και μαζί με την ατομική ευθύνη και μαζί με τη συλλογική ωριμότητα», πρόσθεσε. 

«Εάν δεν υπάρξουν βήματα τέτοια, που να δείχνουν ότι η κοινωνία μας αγκαλιάζει πραγματικά το "Μένουμε στο Σπίτι" θα αναγκαστούμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα. Την καθολική απαγόρευση δεν την εξετάζουμε, αλλά τον περιορισμό των συναθροίσεων τον εξετάζουμε και θα προχωρήσουμε σε αυτό σήμερα», κατέληξε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση για τον αριθμό των ατόμων, πάνω από τον οποίο θα απαγορεύονται οι συναθροίσεις, ο κ. Πέτσας δήλωσε πως το όριο θα είναι «περίπου δέκα άτομα». 

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο στο πλατό της εκπομπής ήταν πέντε άτομα πάνελ συν καμεραμαν κλπ. Δεν θα πρέπει και οι τηλεοπτικοί σταθμοί να περιοριστούν σε έναν παρουσιαστή, έναν μόνο καλεσμένο και οι υπόλοιποι μέσω skype ή τηλεφώνου ;