Τσίπρας για ομοφοβία και τρανσοφοβία - Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή, είναι πλούτος

Τσίπρας για ομοφοβία και τρανσοφοβία - Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή, είναι πλούτος Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα κατά της ομοφοβίας, της αμφιφοβίας και της τρανσφοβίας, επισημαίνοντας πως η διαφορετικότητα είναι πλούτος για τις κοινωνίες. 

«Η διαφορετικότητα δεν είναι απειλή. Είναι πλούτος για τις κοινωνίες. Θέλουμε να ζήσουμε μαζί χωρίς τις διακρίσεις, το φόβο και το μίσος. Αυτή τη μέρα δεν ξεχνάμε το Ζακ και όλα τα άλλα θύματα του μίσους», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Δεν θα αφήσουμε την κοινωνία να δηλητηριάζεται. Δεν θα κλείσουμε τα μάτια μπροστά στην απειλή. Η απάντησή μας είναι η διεκδίκηση, οι αγώνες. Στο δρόμο γράφεται η ιστορία των αγώνων για την ισότητα και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων. Και οι αγώνες νικούν, γιατί η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια θα νικούν πάντα το φόβο και την οπισθοδρόμηση», υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM