Πάγκαλος: Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας, ζω με 370 ευρώ τον μήνα

Πάγκαλος: Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας, ζω με 370 ευρώ τον μήνα Facebook Twitter
EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
2

Κάτω από το όριο της φτώχεια δήλωσε πως βρίσκεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας πως ζει με 370 ευρώ τον μήνα και ότι του έχει γίνει κατάσχεση στη σύνταξη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

««Να βγω να πάω πού; Και πώς να βγω; Με τι χρήματα. Από τη μία κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα από ακροδεξιά και ακροαριστερά υποκείμενα. Από την άλλη, η βουλευτική σύνταξη ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ», είπε ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. 

«Εδώ και πέντε χρόνια μου έχουν κατασχέσει τη σύνταξη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τους έχω τηλεφωνήσει πολλές φορές και ούτε μία δεν μου έχουν απαντήσει με σαφή τρόπο. Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας. Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές», πρόσθεσε. 

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε επίσης πως δεν πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει ξανά τις εκλογές, εκτιμώντας παράλληλα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει αυτοδυναμία. 

«Όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Θα πάρει κάτω από 20%. Ο Μητσοτάκης πιστεύω θα πάρει την αυτοδυναμία. Φυσικά και θα ψηφίσω Νέα Δημοκρατία για τρίτη φορά στη ζωή μου. Και θα ψηφίσω ΝΔ γιατί έχουμε εμφύλιο και οφείλω να είμαι εναντίον του κομμουνισμού στην όποια του μορφή. Ο κομμουνισμός δεν αποσείεται. Προλαμβάνεται», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Πάγκαλος πληρώνει το τίμημα του ανθρώπου που λέει σπαστικά "στάλεγα εγώ..."Από τις χρόνιες εσωτερικές ανταρσίες του στο ΠΑΣΟΚ (όπου τον μισούσαν όλοι διότι απλά τους κάρφωνε, βλ. δηλώσεις για κότερα) κι από τον κο Τίποτα που παρήγγειλε 11 εκατομμύρια εμβόλια ως υπουργός υγείας, στο "μαζί τα φάγαμε" που έθιξε τον μέσο Έλληνα που θεώρησε ότι ο ίδιος δεν έφαγε τίποτα και ότι δικαίως είχε παρόμοιο βιοτικό επίπεδο με τον Ολλανδό, ο οποίος παράγει τις πιπεριές που τρώμε τους μήνες που δεν τις ταΐζει ο ήλιος στην Ελλάδα αλλά και στη χώρα του εδρεύει η Shell...Είναι ένας ενοχλητικός, γρύλος πάνω από το κεφαλάκι του ψευταράκου και σκανταλιάρη Πινόκιο. Ένας συνταξιούχος πολιτικός που όλοι αγαπούν να μισούν διότι ο ίδιος φρόντισε να μην έχει συμμαχίες καθώς δεν έγλειψε ποτέ κανέναν...