Με μαντινάδες και ευχές υποδέχτηκαν το Μητσοτάκη στη Σητεία

Με μαντινάδες και ευχές υποδέχτηκαν το Μητσοτάκη στη Σητεία Facebook Twitter
1

Περιοδεία στην ανατολική Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο της Σητείας το πρωί.

Οι κάτοικοι της Σητείας τον υποδέχτηκαν με μαντινάδες και ευχές να γίνει σύντομα πρωθυπουργός, στο αεροδρόμιο της πόλης.

Με μαντινάδες και ευχές υποδέχτηκαν το Μητσοτάκη στη Σητεία Facebook Twitter

«Αυριανέ πρωθυπουργέ η Σητεία σε στηρίζει
Και είναι σήμερα εδώ και σε καλωσορίζει

Αρχηγέ η ελπίδα μας είσαι και το κατέχεις
Γι' αυτό να παίρνεις δύναμη από εμάς να αντέχεις

Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα

Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις
Με την νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις

Όλη η Ελλάδα σε ζητά πρωθυπουργός να γίνεις
Γιατί θεωρεί πως μόνο εσύ πολλές ελπίδες δίνεις

Είσαι ο αυριανός πρωθυπουργός χωρίς αμφιβολία
Και μάλιστα πιστεύουμε σε αυτοδυναμία»

Στο λιμάνι της πόλης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών αλιέων Σητείας και άκουσε τα προβλήματά τους, κι αμέσως μετά επισκέφθηκε το δημαρχείο όπου ενημερώθηκε από τους παραγωγικούς και τους επιστημονικούς φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μερικά από τα θέματα που του έθεσαν ήταν η υπερφορολόγηση, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου αλλά και οι ελλείψεις στις υποδομές Υγείας.

«Ως Κρητικός δεν μπορώ να δεχτώ ότι υπάρχουν Κρητικοί πολλών ταχυτήτων. Η Κρήτη είναι μία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την αντίθεσή του στην απλή αναλογική όσον αφορά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Όπως είπε στην παρέμβασή του η απλή αναλογική, όπως ψηφίστηκε, θα οδηγήσει σε ακυβερνησία. Δεσμεύτηκε δε να αλλάξει το νόμο του ΥΠΕΣ, Π. Σκουρλέτη όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική τονίζοντας πως «είναι αστείο να κόπτεται για ιδιωτικές επενδύσεις όταν ο βίος της δείχνει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βάζει φόρους», και παρουσίασε σε γενικές πτυχές το όραμά του για τη χώρα που, όπως είπε, συνοψίζεται στην πρόταση «λιγότεροι φόροι περισσότερες δουλειές, ασφάλεια για όλους».

Με μαντινάδες και ευχές υποδέχτηκαν το Μητσοτάκη στη Σητεία Facebook Twitter

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη μείωσης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και στην ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως λέει ψέματα όταν υποστηρίζει πως η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια.

«Πρόκειται για το νέο μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα. Έρχονται μειώσεις συντάξεων που μακάρι να μην έρχονταν. Τρία χρόνια τώρα πληρώνουμε τις σαχλαμάρες της κυβέρνησης. Πληρώνουμε το κόστος της αναξιοπιστίας τους» είπε χαρακτηριστικά.

Στο πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ είναι το Λασίθι, όπου θα βρεθεί σε Σητεία, Ιεράπετρα, Άγιο Νικόλαο και Οροπέδιο, και αργότερα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Γάζι την έδρα του δήμου Μαλεβιζίου, όπου θα παραστεί στην τελετή ονοματοδοσίας λεωφόρου σε «Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μαντινάδα υποδοχής Μητσοτάκη :"Γιατί όπως την έκαμε ο ΣΥΡΙΖΑ τη χώρα χρειάζεται προσπάθεια να την εσώσεις τώρα Σε λίγο ξεκουμπίζεται κι εσύ Κυριάκο αρχίζεις Με την νέα Δημοκρατία μας από την αρχή να χτίζεις"Πηγή: www.lifo.grΌταν σαν λαός πάψουμε να ρίχνουμε εκδικητική ψήφο ("ξεκουμπίζεται") και να βλέπουμε τον επόμενο ΠΘ σαν τον πολιτικό Μεσσία που θα μας σώσει από τον τωρινό ΠΘ και τα "ερείπια" που αφήνει, τότε, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την ωριμότητα.Γιατί - μην ξεχνάμε - και ο Τσίπρας σαν Μεσσίας εμφανιζόταν - ο ένας και μοναδικός και με ηθικό πλεονέκτημα μάλιστα - και μας έριξε το ηθικό μας στα τάρταρα, ακόμη πιο χαμηλά απ' όταν παρέλαβε την εξουσία.Αφού, από τα "go back madame Merkel" καταντήσαμε να την παρακαλάμε γονατιστοί.Για αυτό, λεβέντες Κρητικοί, κρατάτε μικρό καλάθι.Εξάλλου, άμα κάποιος γελάει πολύ, ρωτάει συνέχεια "τι κάνετε" και δεν σε κοιτάει στα μάτια, αυτό, είναι αιτία τουλάχιστον να προβληματιστείς.Και ενώ ταυτόχρονα - αφού διεκδικεί να "σώσει" την χώρα -, δεν έχουμε δει ακόμη 5ετές πλάνο οικονομικής ανασυγκρότησης.Στις μέρες μας θαύματα δεν γίνονται, ούτε Μεσσίες υπάρχουν.