Απεργία την Πρωτομαγιά

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν δεν είχε ποτέ υπολογιστή ή κινητό - Η τεχνολογία «με προσπέρασε»

Ο Κρίστοφερ Γουόκεν δεν είχε ποτέ υπολογιστή ή κινητό - Η τεχνολογία «με προσπέρασε» Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

O Κρίστοφερ Γουόκεν αποκάλυψε πως δεν είχε ποτέ στην κατοχή του ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο, ενώ δεν έχει στείλε ποτέ email. 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μέσω Zoom για τη νέα του ταινία Wild Mountain Thyme, στο The Late Show, ο Αμερικανός ηθοποιός είπε στον Στίβεν Κόλμπερτ: «κάποιος έπρεπε να έρθει εδώ και να το στήσει γιατί δεν έχω ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε υπολογιστή». 

Όταν ο Κόλμπερτ τον ρώτησε αν αποφεύγει την τεχνολογία για κάποιους ηθικούς, ψυχικούς ή φιλοσοφικούς λόγους, ο ίδιος αρνήθηκε πως ισχύει κάτι τέτοιο. «Νομίζω πως απλά είμαι σε μία συγκεκριμένη ηλικία που (σ.σ. η τεχνολογία) με προσπέρασε. Και δεν ασχολήθηκα ποτέ γιατί θα ήταν παράξενο οποιοσδήποτε δεκάχρονος να τα καταφέρνει καλύτερα», εξήγησε ο 77χρονος ηθοποιός.  

Παράλληλα πρόσθεσε πως τα κινητά είναι σαν τα ρολόγια γιατί «αν χρειαστείς, όλοι οι άλλοι έχουν», και είπε πως δεν έχει στείλει ποτέ email, γραπτό μήνυμα, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει το Twitter. 

«Μερικές φορές, σε κάποια ταινία, θα μου δώσουν ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά περισσότερο για μπορούν να με βρουν», είπε. «Σαν ένα κολάρο εντοπισμού. Αν θέλω να το χρησιμοποιήσω, κάποιος πρέπει να καλέσει για εμένα, έτσι γίνεται.» 

 

Με πληροφορίες από Indepednent 

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM