ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: «Κορωνοϊέ. Nα πας να γ******» - Το ποστ στο Instagram με τα 5,8 εκατ. likes

Τζένιφερ Άνιστον: «Κορωνοϊέ. Nα πας να γ******» - Το ποστ στο Instagram με τα 5,8 εκατ. likes Facebook Twitter
Getty Images
0

Μια μάλλον απηυδησμένη Τζένιφερ Άνιστον δίνει στους followers στο Instagram μια ιδέα για το πώς νιώθει για τον κορωνοϊό

Αυτή τη φορά, η Άνιστον αναρτά μια φωτογραφία από το παρελθόν όπου σηκώνει επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της, σε μία κίνηση διαμαρτυρίας προς τον παπαράτσι που την απαθανατίζει να τρώει το γεύμα της. Όμως, όπως έκρινε η ίδια, το στιγμιότυπο ταίριαζε απολύτως στη συγκυρία: «Αγαπητέ κορωνοϊέ. Τώρα μπορείς να πας να γ..... Ευχαριστώ και αντίο», έγραψε σε μία ανάρτηση στο Instagram που μέχρι στιγμής έχει πάνω από 5,8 likes.

View this post on Instagram

Dear Covid...⁣ You can kindly F@!k off now thank you BYE 👋🏼🖕🏼☹️ TBT

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Μπορεί η Άνιστον να καθυστέρησε να ανακαλύψει το Instagram, ωστόσο άπαξ και έγινε μέλος της διαδικτυακής αυτής κοινότητας, οι αναρτήσεις της μετρούν εκατομμύρια likes και δεκάδες χιλιάδες σχόλια των followers της. 

Λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, υπενθυμίζεται πως το πολυαναμενόμενο reunion των Friends αναβλήθηκε. Τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν τέλη Μαρτίου, ωστόσο μετατέθηκαν τουλάχιστον έως τον Μάιο λόγω της κατάστασης. 

Η Άνιστον, όπως κι ο περισσότερος κόσμος, είδε τη ζωή της να «παγώνει», ακολουθώντας τις συστάσεις των ειδικών για παραμονή στο σπίτι, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού. Όπως έχει δηλώσει η ίδια, περνά το χρόνο της κάνοντας δουλειές και πηγαίνοντας περιπάτους με το σκύλο της.

Με πληροφορίες από Harper's Bazaar

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM