Απεργία την Πρωτομαγιά

ΗΠΑ: Τον συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη, είπε ότι μάθαινε στον σκύλο του να οδηγεί

ΗΠΑ: Τον συνέλαβαν έπειτα από καταδίωξη, είπε ότι μάθαινε στον σκύλο του να οδηγεί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Η σύλληψη κάποιου στις ΗΠΑ έπειτα από καταδίωξη κάθε άλλο παρά σπάνιο γεγονός είναι. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν σκύλο στη θέση του οδηγού και άκουσαν ότι το τετράποδο... μάθαινε οδήγηση.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Η αστυνομία έλαβε κλήσεις για έναν οδηγό που χτύπησε δύο οχήματα και αμέσως «γκάζωσε» και εξαφανίστηκε, σε περιοχή νότια του Σιάτλ.

Ακολούθησαν κλήσεις για ένα αυτοκίνητο που είχε ασταθή πορεία, ενώ κινούνταν με πάνω από 160 χιλιόμετρα την ώρα. Ακολούθησε καταδίωξη και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν κοντά στο όχημα, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι στη θέση του οδηγού καθόταν ένα πίτμπουλ και ένας άνδρας, από τη θέση του συνοδηγού, κουνούσε το τιμόνι και πατούσε το γκάζι.

Τελικά, η καταδίωξη έληξε όταν η αστυνομία επιστράτευσε λωρίδες με καρφιά. Ακολούθησε η σύλληψη του Αλμπέρτο Τίτο Αλεχάντρο- του 51χρονου που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον σκύλο. «Όταν τον συλλάβαμε, παραδέχθηκε ότι προσπαθούσε να μάθει στον σκύλο του να οδηγεί», δήλωσε η αστυνομικός Χέδερ Άξτμαν.

«Στα 10 χρόνια που είμαι στην υπηρεσία, έχω ακούσει πολλές δικαιολογίες όταν συλλαμβάνουμε ανθρώπους ή σταματάμε οχήματα. Μέχρι τώρα όμως δεν είχα ακούσει τη δικαιολογία ότι οδηγούσε ο σκύλος», παραδέχθηκε η αστυνομικός μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. Όσο για την τύχη του σκύλου, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Πολιτισμός
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM