Μελ Μπρουκς: «Διώχνει» τον γιο του για να μην «εξοντώσει μια γενιά θρύλων της κωμωδίας» με τον κορωνοϊό

Μελ Μπρουκς: «Διώχνει» τον γιο του για να μην «εξοντώσει μια γενιά θρύλων της κωμωδίας» με τον κορωνοϊό Facebook Twitter
0

Στα 93 του, ο Μελ Μπρουκς διατρέχει κίνδυνο αν μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Έτσι έστειλε με τον δικό του τρόπο το μήνυμά του για την αποφυγή των επαφών.

Στο βίντεο, ο Μελ Μπρουκς, είναι πίσω από το τζάμι, προστατευμένος, ενώ έξω από αυτό στέκεται ο γιος του σεναριογράφου, κωμικού και σκηνοθέτη, ο Μαξ Μπρουκς. «Είμαι 47 χρονών. Αυτός είναι ο πατέρας μου, είναι 93 ετών», λέει.

«Αν εγώ κολλήσω κορωνοϊό, πιθανότατα θα είμαι εντάξει. Αλλά αν κολλήσω αυτόν, μπορεί να τον μεταδώσει στον Καρλ Ράινερ, τον Ντικ Βαν Ντάικ και προτού το καταλάβω θα έχω εξοντώσει μια ολόκληρη γενιά θρύλων της κωμωδίας», λέει ο Μαξ Μπρουκς και καλεί τον κόσμο να κρατά αποστάσεις, να σκέφτονται τους άλλους και αν μπορούν, να μείνουν στο σπίτι τους.

«Πήγαινε σπίτι!», του λέει στο τέλος ο πατέρας του, Μελ Μπρουκς, για να στείλει και αυτός το μήνυμά του για την αποφυγή των επαφών.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για τον «Δαβιδ» του Μιχαήλ Άγγελου: Η ελευθερία της έκφρασης ενάντια στην προστασία της αξιοπρέπειας

Πολιτισμός / Ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Άγγελου και η ελευθερία της έκφρασης κόντρα στην προστασία των καλλιτεχνικών θησαυρών

Στη Φλωρεντία, η Galleria dell'Accademia υπερασπίζεται τον Δαβίδ του Μιχαήλ Άγγελου, ένα αριστούργημα του 1504, από απαξιωτικές και μη εξουσιοδοτημένες εμπορικές χρήσεις
NEWSROOM
Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM