Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει το φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον μικρό Λούι

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει το φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον μικρό Λούι Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φιλά στο μάγουλο τον μικρότερο γιο του, Λούι, σε μια νέα φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον

Η τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία, που τράβηξε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο Νόρφολκ νωρίτερα φέτος, δημοσιεύτηκε το πρωί των Χριστουγέννων στα social media της βασιλικής οικογένειας μαζί με ευχές για «Καλά Χριστούγεννα».

Στην φωτογραφία απεικονίζονται επίσης η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Τζορτζ, που σήμερα θα βρεθούν για πρώτη φορά στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στο Sandringham, στο πλευρό της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ, με καθημερινό ντύσιμο, δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Λούι, ενώ δίπλα του στέκεται όρθια η Σάρλοτ και πιο πέρα καθιστός σε μια καρέκλα ο Τζορτζ.


Η Κέιτ Μίντλετον έχει ενθουσιάσει με τα φωτογραφικά πορτρέτα των παιδιών της και νωρίτερα φέτος ανέλαβε υπό την προστασία της την Βασιλική Φωτογραφική Εταιρεία (Royal Photographic Society).

Το Παλάτι του Κένσιγκτον δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Δούκισσα για να γιορτάσει γενέθλια των παιδιών τους ή σημαντικά γεγονότα στη ζωή τους, όπως η πρώτη τους ημέρα στο σχολείο.

Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει το φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον μικρό Λούι Facebook Twitter
Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει το φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον μικρό Λούι Facebook Twitter
Η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει το φιλί του πρίγκιπα Ουίλιαμ στον μικρό Λούι Facebook Twitter

Η φωτογραφική παράδοση ξεκίνησε το 2015 όταν η Κέιτ Μίντλετον τράβηξε η ίδια τα πρώτα επίσημα πορτρέτα της πριγκίπισσας Σάρλοτ, αντί να προσλάβει επαγγελματία φωτογράφο.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM