Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον - Σε μοτοσικλέτα μαζί με τα παιδιά τους

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον - Σε μοτοσικλέτα μαζί με τα παιδιά τους Facebook Twitter
0

Η οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον, που δημοσιεύεται παραδοσιακά στα social media της βασιλικής οικογένειας, γίνεται κάθε χρόνο θέμα συζήτησης, κυρίως επειδή περιλαμβάνει τα παιδιά τους.

Μπορεί ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ να μην έδωσαν επισήμως στη δημοσιότητα την φετινή τους κάρτα, αλλά οι φανς τους κατάφεραν να πάρουν μια πρώτη γεύση χάρη σε έναν ανυπόμονο παραλήπτη. 

Μέλος της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας δημοσίευσε την Τετάρτη στο Twitter μια φωτογραφία της χριστουγεννιάτικης κάρτας και παρόλο που πλέον το μήνυμα έχει διαγραφεί, πολλοί χρήστες πρόλαβαν να το αποθηκεύσουν, κοινοποιώντας την εικόνα ο ένας μετά τον άλλον. 

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να κάθεται σε μια μοτοσικλέτα, έχοντας στα πόδια του τον ενός έτους πρίγκιπα Λούι. Η Κέιτ Μίντετον στέκεται όρθια δίπλα του, έχοντας το χέρι της στον ώμο του, ενώ από την άλλη πλευρά κάθονται ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ με την 4χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η φωτογραφία δείχνει επίσης την υπογραφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ πάνω στην κάρτα.



Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, το βασιλικό ζεύγος επέλεξε να ξεφύγει ενδυματολογικά από το αυστηρό ντύσιμο, επιλέγοντας πιο καθημερινά ρούχα και εμφανώς πιο χαλαρές πόζες, από εκείνες που συνηθίζουν στις επίσημες δημόσιες εμφανίσεις τους.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον - Σε μοτοσικλέτα μαζί με τα παιδιά τους Facebook Twitter
Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον για το 2018.

Οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν δημοσιεύσει ακόμη την δική τους χριστουγεννιάτικη φωτογραφία, παρόλο που κυκλοφόρησαν μία το 2018.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον - Σε μοτοσικλέτα μαζί με τα παιδιά τους Facebook Twitter
Η περσινή χριστουγεννιάτικη κάρτα των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ.

Ουίλιαμ και Κέιτ θα περάσουν τα Χριστούγεννα μαζί με την βασίλισσα Ελισάβετ στο Sandringham, ακολουθώντας για ακόμη μια χρονιά την οικογενειακή παράδοση. Σύμφωνα δε, με βρετανικά δημοσιεύματα, φέτος για πρώτη φορά Τζόρτζ και Σάρλοτ θα συνοδεύσουν την βασίλισσα. 

 Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του δεν θα κάνουν Χριστούγεννα με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, αλλά με την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ σε μέρος που δεν έχει γίνει γνωστό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM
Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Ξεκίνησαν τα λαμπρά εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου - Live η τελετή δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πάνω από 100.000 εκθέματα, ανάμεσά τους ο θησαυρός του Τουταγχαμών, φιλοξενούνται στο μεγαλύτερο μουσείο παγκοσμίως αφιερωμένο αποκλειστικά σε έναν πολιτισμό
LIFO NEWSROOM